Hai sa vorbim
Berveni 48A, Bucuresti, Romania,
contact@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919
Colaborari
colaborari@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919

Audit

Servicii de Audit SEO pentru cresterea traficului organic cu pana la 50%

Auditare tehnica a site-ului web care va aduce traficul organic pe drumul cel bun in cautarile Google

Traficul site-ului dvs. si clasamentul cuvintelor cheie au probleme? In calitate de Specialist SEO certificat Google&MOZ a anului de patru ori, putem remedia asta! Serviciile profesionale de Audit SEO va vor oferi recomandari strategice despre cum sa va imbunatatiti performanta pe motorul de cautare Google.

Obtineti o oferta gratuita chiar acum!

 

Un Audit SEO cuprinzator va acoperi urmatoarele aspecte:

 • Arhitectura site-ului: Asigurati-va ca site-ul dvs. este usor de navigat si ca paginile relevante sunt usor de gasit.
 • Continutul: Continutul dvs. este cel care va atrage vizitatorii si ii va determina sa ramana pe site. Asigurati-va ca este de inalta calitate si relevant pentru subiectul cautat.
 • Optimizarea pentru cuvinte cheie: Cuvintele cheie sunt cuvintele sau expresiile pe care oamenii le folosesc atunci cand cauta informatii pe internet. Asigurati-va ca site-ul dvs. este optimizat pentru cuvintele cheie relevante pentru afacerea dvs.
 • Backlink-uri: Backlink-urile sunt link-uri de pe alte site-uri catre site-ul dvs. Acestea pot ajuta la imbunatatirea autoritatii site-ului dvs. in motoarele de cautare.

Concluzie:

Un Audit SEO cuprinzator este o investitie importanta pentru orice afacere care doreste sa creasca traficul organic. Prin identificarea si remedierea problemelor care va impiedica sa ajungeti la potentialii clienti, puteti creste traficul site-ului dvs. cu pana la 50%!

Obtineti o oferta gratuita chiar acum!

Task

Auditul SEO poate fi complex, dar eu va pot ajuta.

Audit

Ce includ serviciile de audit SEO?

 1. Audit SEO Tehnic – incude: arhitectura site-ului, revizuirea codului HTML/CSS, viteza paginii timpi de încarcare, verificarea redirectionarilor 301, verificarea fisierului Robot.txt, canonizarea
 2. Audit SEO in pagina (SEO On-Page) – include: probleme de continut duplicat, revizuirea etichetei meta, etichete H1, continut numar de cuvinte, link-uri intrerupte in continut, verificarea legaturilor interne
 3. Audit SEO Off-Page – include: examinare Google Search Console, erori de accesare cu crawlere în Search Console, penalitati Google, actiuni manuale, verificarea starii profilului in Google, verificarea conectarii textelor de tip ancora.

Obtineti o oferta gratuita chiar acum!

La ce sa va asteptati cu auditul SEO Tehnic

Fiecare antreprenor care lucreaza cu mine va primi un caiet de sarcini recertificat si instruit, cu privire la cele mai bune practici in SEO pentru afacerea sa; astfel incat sa puteti continua sa cresteti vizibilitatea in Google in timp ce concurenta va scadea, astfel incat etapele vor fi urmatoarele:

 1. Colectarea datelor – Veti avea o intalnire virtuala de auditare initiala a proiectului cu mine. Acest audit va acoperi intrebari despre site-ul dvs. web, istoricul modificarilor de design/continut, strategia dvs. actuala de creare a continutului, cuvintele cheie vizate, orice istoric al penalitatilor si accesul la Google Search Console si Google.
 2. Strategii interne – Va voi prezenta o sesiune de strategie interna pentru a discuta datele pe care le-am colectat si pentru a atribui sarcini de cercetare pentru audit.
 3. Procesul de audit SEO – Voi incepe procesul de research in auditul pe care il voi efectua, cercetand lucruri precum: duplicarea continutului, timpul de incarcare a vitezei paginii, optimizarea imaginii, strategia de continut, problemele algoritmice si o multime de alte puncte de date! Aceasta cercetare va informa recomandarile prezentate in raportul final de audit. (*caietul de sarcini)
 4. Raport de audit – Veti primi un raport detaliat (caiet de sarcini) despre constatarile aparute pe parcursul auditului intern, impreuna cu un plan al actiunilor recomandate pe care Mario Grigorescu le-ar putea intreprinde daca alegeti sa mergeti mai departe.

Rezultate SEO reale pentru clienti reali

Concureaza si castiga… astazi, maine si in viitor. Expertul nostru SEO lucreaza pentru a va mentine in fata modificarilor algoritmului Google, astfel incat sa nu trebuiasca sa va ganditi la asta. Te dorim ca si urmatoare poveste de succes!

Top100 Romania

Analiza in pagina

Fiecare pagina a site-ului dvs. poate fie sa contribuie la SEO – fie sa o retina.

Analiza SEO in pagina (Audit SEO On-Page) analizeaza peisajul tehnic al site-ului dvs. pentru a gasi erori si oportunitati de imbunatatire. Vom lua in considerare structura URL a site-ului, metadatele, calitatea continutului, performanta cuvintelor cheie, comportamentul utilizatorului, designul si alti factori pentru a ne asigura ca nimic de pe site-ul dvs. nu va impiedica cresterea.

Analiza in afara paginii

Analiza off-page analizeaza modul in care site-urile web va afecteaza autoritatea in Google.

Cand un site web extern trimite trafic inapoi la site-ul dvs., site-ul dvs. primeste ceva denumit “link juice“. Aceste date transmit catre Google cat de autoritar si relevant este site-ul dvs. pentru nisa dvs., ajutand algoritmul sa decida cum sa va clasifice in cautare.

Ne asiguram ca “sucul de linkuri” pe care il colectati functioneaza pentru dvs., nu impotriva dvs. Activitatea suspecta de backlink va poate afecta in mod semnificativ clasamentul. Daca gasim astfel de link-uri, vom crea un plan pentru a le elimina/refuza si vom aduce site-ul dvs. inapoi pe partea buna a Google.

Backlink

De ce o vizibilitate mai mare pentru auditul dvs. SEO?

Alegerea Agent Promovator pentru auditul dvs. SEO inseamna un parteneriat cu o companie care nu numai ca intelege aspectele tehnice ale SEO, dar si prioritizeaza succesul site-ului dvs. web. Permiteti sa va ajut sa descoperiti intregul potential al site-ului dvs. cu un audit SEO cuprinzator, personalizat.

Hai sa Vorbim

Ai un Proiect?

Sunt un pasionat al tehnologiei de ultima ora si a serviciilor de marketing online de peste 10 ani, iar alaturi de echipa mea de specialisti cream marci de valoare in mediul online prin strategii seo de ultima ora.

Obtine o Cotatie Gratuita
Back

Acest site foloseste cookieuri pentru imbunatatirea experientei vizitatorilor. Declaratie Cookies