consultant marketing online

Istoria din spatele unui proiect care pune in prim-plan: CLIENTUL!

Sunt Mario Grigorescu iar rolul meu ca si  este sa ajut companiile aflate la inceput de drum sa isi mareasca veniturile si aria de clienti prin pozitionarea brandului in prima pagina Google prin strategii de Conversie Organica si Marketing Digital externalizat.

Deoarece detin primele 3 pozitii in clasamentul Google ca si Consultant Marketing Online, si Local Guide Google, rolul meu este de a evalua starea actuala a afacerii tale online dupa care voi aplica o  de management si  personalizata, pentru a obtine crestere organica si eficienta pe termen lung in listarile Google Search.

Afacerea ta nu apare in prima pagina Google? Eu detin solutia!

Pachetul meu de servicii online este creat pentru orice tip de afacere, de la firme mici sau antreprenori la inceput de drum pana la companii de succes sau magazine online consacrate.

O descriere succinta a ceea ce fac este ca aduc cele mai bune solutii de Creare a Brandului – Optimizare SEO si Management al Proiectelor Digitale pentru a pune afacerea clientilor mei in primele pozitii Google, prin cresterea traficului organic din primele 24 ore si optimizarea strategiilor de conversie prin studii de comportament al competitiei si promovare inteligenta.

Afla cum te pot ajuta
consultant marketing online

Transforma-ti Vizitatorii in Clienti

Contacteaza-ma chiar acum si afla cum sa convertesti vizitatorii in potentiali clienti. Sunt aici ca sa te ajut!

CONTACTEAZA-MA ACUM