consultant marketing online

Istoria din spatele unui proiect care pune in prim-plan: CLIENTUL!

Stiai ca pozitionarea afacerii tale in prima pagina Google este esentiala? Am gasit niste raspunsuri care iti vor da de gandit!

Probabilitatea face ca utilizatorii sa dea click pe primele 5 rezultate intr-o cautare Google, mai mult decat oricare alt rezultat, iar daca afacerea ta online nu este vizibila pe prima pagina, vei pierde detasat in rezultatele cautarilor organice si fata de competitorii tai.

Google este jucatorul cheie pentru orice afacere care doreste apara in cautarile online, deoarece mentine o cota de 68% din piata , insa Facebook a facut unele incursiuni, iar expertii spun ca in viitor ar putea deveni o solutie alternativa datorita unor investitii majore in acest domeniu atat de controversat.

Cautarea nu mai este limitata de marketingul motoarelor de cautare (SEM) si de optimizarea motoarelor de cautare (SEO), in special atunci cand vine vorba de directionarea clientilor mobile la nivel local. Cercetarile de la Google au aratat ca 70% dintre utilizatorii de smartphone-uri care au cumparat ceva dintr-un magazin de constructii foloseau dispozitivul mobil pentru informatii in prealabil si ca o patrime foloseau o harta inainte de a efectua o tranzactie. Avand in vedere ca Google si mai nou Facebook continua sa lanseze mai multe produse si servicii publicitare precum locatiile promovate, marketingul local de cautare – Local SEO, va deveni un element mult mai important privind implicarea grupurilor in crestere, ale utilizatorilor de telefonie mobila.

„Pe masura ce atentia utilizatorilor continua sa scada si asteptarile pentru experienta utilizatorului cresc, cautarea locala are cel mai mare potential de conectare a consumatorilor cu produsele si serviciile dvs. (in calitate de marketer/marca) comparativ cu orice alt mediu de marketing”, a declarat Mario Grigorescu, Consultant Marketing Online si Local Guide – Nivel 7.

Promovare Google

Afacerea ta nu apare in prima pagina Google? Eu detin solutia!

Bugetarea necesita deseori decizii dificile. Multe dintre aceste decizii incep cu intrebarea: „Chiar am nevoie de asta?”.

SEO poate fi unul dintre primele investitii pe care le-ati gandi sa nu fie pe primul loc. Avand suficient timp, in functie de volumul de continut de , un proprietar de business poate invata sa efectueze propria optimizare SEO la un nivel functional sau poate angaja un expert care stie sa faca diferenta intre SEO si Google Ads, si care va sti exact cum sa iti investeasca bugetul inteligent. Bineinteles, timpul pe care il dedici trebuie sa vina de undeva, iar timpul inseamna bani!

Digital Marketing

Mario Grigorescu detine prima pozitie in Google ca si Consultant in Marketing Online si este certificat Google in Digital Marketing incepand cu 2020, alaturi de recomandarile clientilor sai reprezinta cartea sa de vizita. Sunt membru al Comunitatii Americane a formatorilor de Opinii de peste 7 ani, timp in care sunt informat zilnic despre tendintele online din domeniu si pot astfel sa ofer Consultanta, Mentenanta si Management pentru Proiectele Online in pas cu tendintele de marketing digital actuale. Fac asta din pasiune si daruire.

Afla cum te pot ajuta

Transforma-ti Vizitatorii in Potentiali Clienti

Contacteaza-ma chiar acum si afla cum sa convertesti vizitatorii in potentiali clienti. Sunt aici ca sa te ajut!

CONTACTEAZA-MA ACUM