mario grigorescu

Mario Grigorescu

Consultant Marketing Online & Expert SEO

V-ati saturat sa va vedeti competitia pozitionata in prima pagina Google? Colaborati cu un Partener Certificat Google care ofera rezultate scalabile si garantia calitatii serviciilor oferite pentru a va ajuta sa va clasificati site-ul web deasupra concurentei prin cuvintele cheie pe care le cauta clientii dvs.

Sunt in industria marketingului online de peste 10 ani. Cinci dintre acei ani i-am petrecut fondand si construind agentia mea de marketing digital. Am ajutat zeci de companii sa valorifice SEO si marketingul online pentru a-si mari numarul de vizitatorii a site-ului, clienti potentiali calificati si, in cele din urma, vanzarile si baza de clienti targetati. Astept cu nerabdare sa fac din echipa dvs. alaturi de o alta poveste de succes.

Contacteaza-ma Acum
certificare google

De ce sa lucrezi cu mine

Fiind nu doar Consultant Marketing Online si Expert SEO, ci si CEO si proprietar de afacere online, am atat expertiza de care aveti nevoie, cat si cunostinte de afaceri pentru a intelege cum sa incadrati SEO in strategia dvs. de marketing online. Inteleg functionarea atat a companiilor mari, cat si a celor mici din toate sectoarele de activitate si sunt nerabdator sa lucrez cu tine, nu numai pentru a fi prezent, ci si pentru a putea fi alaturi de tine pe parcursul intregului proces al strategiei de optimizare a afacerii tale online.

Hai sa Incepem

Experienta in care poti avea incredere!

Rezultate Vizibile din Prima Luna de Colaborare!

Inteleg ca ceea ce conteaza cu adevarat este ca telefonul sa sune din partea persoanelor care cauta online produsele sau serviciile dvs.
Acesta este un testament in sine. Nu este vorba despre locul in care am fost, ci despre ceea ce pot face pentru tine in viitor.

Credibilitate

Expertiza

Recunoastere

Specialist Comunicate de Presa SEO Tehnic & Local Partener Media Oktoberfest Bucuresti
Specialist StartUp Cafe Web Design/Redesign Partener Media VipStyle
Partener Certificat Google Mentenanta WordPress Membrul Comunitatii Quora
Partener Google Street Trusted Management Proiecte Online Membru POD
certificare google

Ce spun clientii

ana mihaila

During our collaboration with Agent Promovator, Mario and his team have done a great work promoting our business community world wide. Mario’s expertise is very wide when it comes to online marketing or SEO and is very much focused on results. I highly recommend Mario! Thank you and keep up the good work!

Ana Mihaila, Co-Founder Mindset Owners and Bespoke Marketing Specialist

Aboneaza-te la Newsletter

Abonati-va pentru stiri si resurse despre optimizarea site-ului dvs. web si obtinerea de trafic organic in Google.

  Am citit, am inteles si sunt de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare. Sunt de acord ca datele mele, inscrise in acest formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).

  Contacteaza-ma Acum

   Am citit, am inteles si sunt de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare. Sunt de acord ca datele mele, inscrise in acest formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).

   Esti Pregatit sa Transformi Vizitatorii in Potentiali Clienti?

    

   Daca ai intrebari sau esti gata sa discuti despre modul in care te putem ajuta sa OPTIMIZEZI afacerea ta in mediul online, ia legatura cu Consultantul in Marketing Online si obtine 30 minute de Consultanta Gratuita pentru a identifica problemele afacerii tale in mediul online!

    
   SOLICITA O CONSULTATIE