Hai sa vorbim
Berveni 48A, Bucuresti, Romania,
contact@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919
Colaborari
colaborari@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919
Back

Ce inseamna consultant in marketing

Google News

Uconsultant in marketing este un profesionist calificat, care intelege analiza, care ii motiveaza pe consumatori si ii invata cum sa puna in aplicare strategii pentru a le imbunatati afacerea.

Consultant Marketing Online

 

Unii oameni confunda agentiile de publicitate si consultantii in marketing, presupunand ca consultantii in marketing fac acelasi lucru, dar independent de o agentie. Cu toate acestea, cele doua sunt foarte diferite, desi indeplinesc functii complementare.

Daca stiti ce mesaj sa transmiteti pentru a face publicitate, veti angaja o agentie de publicitate pentru a crea reclame care detine echipe creative, formate din creatori de arta, redactori si designeri in grafica, care vor contribui la transmiterea mesajului intr-un mod nou si captivant printr-o campanie publicitara sau de alta natura.
In schimb, un consultant in marketing este persoana care ajuta o companie sa decida cum sa creeze engagement cel mai bine pentru clientii existenti. In plus, consultantul in marketing va va ajuta sa stabiliti cine ar mai putea fi convins sa incerce produsul sau serviciul si cum sa extinda baza de clienti. Un consultant in marketing analizeaza modelul de afaceri existent si apoi, folosind instrumente analitice, ia in considerare potentialul pietei si dezvolta o strategie pentru a atinge obiective mai mari. Pe tot parcursul procesului, consultantul in marketing asigura aderarea la misiunea companiei si masoara succesul, testeaza raspunsul si urmareste rezultatele, implementand in acelasi timp un plan strategic de marketing cuprinzator.

Aveti nevoie de un consultant in marketing daca:

 • Vrei sa-ti construiesti afacerea online
 • Solicitati un plan strategic strategic de marketing digital cu obiective atat pe termen scurt, cat si pe termen lung
 • Aveti nevoie de ajutor pentru monitorizarea valorilor cheie si pentru a masura succesul online
 • Nu sunteti siguri care ar fi valorile cheie (gen: traficul zilnic obtinut, raporturile de conversie care duc la vanzare, traficul site-ului web, implicarea in retelele sociale, apelurile de la sau catre clientii potentiali, marjele de profit etc.)
 • Doriti sa imbunatatiti relatiile si loialitatea cu clientii existenti
 • Dorinta de a va extinde pe noi piete si de a atrage noi clienti
 • Trebuie sa primiti instruire in marketing digital pentru dvs. sau personalul dvs.

Un consultant in marketing cu experienta va transforma costul evaluarii si imbunatatirii afacerii dvs. in mediul online!

Ce reprezinta rolurile si responsabilitatile unui consultant in marketing?

Exista multe modalitati prin care un consultant in marketing poate ajuta o organizatie, cu roluri la fel de variate pe cat exista industrii si furnizori de servicii.

Iata cateva responsabilitati tipice contractate consultantilor in marketing:

 • Identifica noi oportunitati de a interactiona cu clientii existenti si noi
 • Evalueaza materialele de marketing existente, retelele de socializare si publicitatea, determinand cat de bine vizeaza clientii si genereaza vanzari
 • Formeaza brandingul companiei, identitatea unei companii si cat de bine rezoneaza cu demografia dorita (este profesionala? unica? recunoscuta?)
 • Gestioneaza marca, daca se intampla ceva care dauneaza reputatiei unei companii – controlul daunelor ca sa spunem asa
 • Maximizeaza valoarea clientilor pe toata durata de viata, facand ca fostii clienti sa revina mai des, poate cu noi produse sau servicii
 • Imbunatateste implicarea clientilor prin intermediul retelelor sociale, creand campanii inovatoare pe diferite medii online care sunt integrate, pentru succesul optim si gestionarea interactiunilor cu clientii
 • Coordoneaza platforme de continut precum site-uri web, bloguri si pagini de destinatie
 • Scriu continut care sa tina cont de cuvintele cheie in procesul de optimizare, pentru a genera clasamente organice in motoarele de cautare
 • Gestioneaza campaniile de marketing prin e-mail si social media, publicitate online, marketingul mobil si local
 • Urmaresc si examineaza analizele si conversiile pentru a evalua succesul si a obtine rezultate optime
 • Ofera instruire online in marketing digital

Dupa cum puteti vedea, rolurile consultantilor in marketing sunt destul de diverse, motiv pentru care va ajuta sa cunoasteti abilitatile care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs.

Aflati mai multe despre serviciile mele si de ce ar trebui sa ma angajati ca si consultant in marketing.

De ce ar trebui afacerea dvs. sa apeleze la consultanta in marketing digital?

Mario Grigorescu este lider in cautarile organice Google ca si Consultant in Marketing Online si este Specialist Certificat Google si MOZ, cu o experienta de peste 15 ani, intr-o gama larga de sectoare de activitate, inclusiv: agentii, antreprenoriat, fashion, auto, caritate, servicii financiare, servicii funerare, sanatate, retail, turism, pharma, afaceri mici si mijlocii, bloguri sau publicatii online si comunicate de presa.
Actualmente ofera servicii profesionale de consultanta online si optimizare a motoarelor de cautare (SEO) sau a locatiilor de business in Google Maps (Local SEO) alaturi de strategii de promovare si crestera organica cu rezultate vizibile in Google inca din prima luna de colaborare.

Mario Grigorescu este lider in cautarile organice Google ca si Consultant in Marketing Online si este Specialist Certificat Google si MOZ, iar mai nou este lider de audienta pe platforma LinkedIn, cu o experienta de peste 15 ani, intr-o gama larga de sectoare de activitate, inclusiv: agentii, antreprenoriat, fashion, auto, caritate, servicii financiare, servicii funerare, sanatate, retail, turism, pharma, afaceri mici si mijlocii, bloguri sau publicatii online si comunicate de presa.
Actualmente ofera servicii profesionale de consultanta online si optimizare a motoarelor de cautare (SEO) sau a locatiilor de business in Google Maps (Local SEO) alaturi de strategii de promovare si crestera organica cu rezultate vizibile in Google inca din prima luna de colaborare.

Obtineti un Audit SEO Gratuit chiar acum!

Mario Grigorescu
Mario Grigorescu
https://agentpromovator.ro
Numele meu este Mario Grigorescu și sunt Consultant in Marketing Online si Expert SEO, iar din punct de vedere personal sunt biker, cinefil si pasionat de tehnologie. In urma cu 10 ani am fondat Agent Promovator, Agenție de Marketing Online Premiată. Alături de echipa mea, am ajutat peste 250 de companii din diferite domenii industriale (educație, e-commerce, HoReCa, transporturi, auto, fashion, medicina si retail) să își crească vizibilitatea in cautarile organice, pana in Prima Pagina Google și să dubleze profitul afacerii lor. Actualmente ajut firmele mici si mijlocii cu servicii de Consultanță in Marketing Online și Optimizare SEO pentru a obține trafic organic și vizibilitate online in Prima Pagină Google!

Acest site foloseste cookieuri pentru imbunatatirea experientei vizitatorilor. Declaratie Cookies