Hai sa vorbim
Berveni 48A, Bucuresti, Romania,
contact@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919
Colaborari
colaborari@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919
Back

5 motive pentru a face un audit SEO pentru site-ul dvs

Follow
( 0 Followers )
E-mail : *
* Datele dumneavoastră personale vor fi folosite pentru a vă sprijini experiența pe acest site web și în alte scopuri descrise în documentul nostru Politica de Confidentialitate. Sunt de acord cu politica de confidențialitate.

Google News

 

Optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) este una dintre cele mai importante componente ale comertului electronic si ale marketingului digital iar un Audit SEO rezolva aspectele tehnice legate de acest tip de optimizare. Cu toate acestea, exista o sansa mare ca la un moment dat sa experimentati o scadere a clasamentului, indiferent cat de atent ati fi cu designul web si crearea de continut.

Desi este greu sa te protejezi complet de greselile SEO, un audit SEO te poate ajuta sa eviti probleme majore. Auditarea site-ului dvs. va asigura, de asemenea, ca reveniti pe drumul cel bun dupa probleme cat mai repede posibil. Iata cateva motive pentru a face un audit SEO pentru site-ul tau.

Audit Seo

1. Imbunatatiti-va structura informatiilor

A avea continut solid si lizibil pe site-ul tau web nu are sens daca nu este accesibil cititorilor tai. Trebuie sa utilizati date de analiza relevante pentru a va asigura ca continutul dvs. este usor de gasit de catre motoarele de cautare si cititorii dvs.

Cu auditarea SEO de la un furnizor de servicii de incredere, cum ar fi acest specialist seo certificat Google si Moz , puteti identifica zonele site-urilor dvs. care trebuie rectificate pentru a atrage mai mult trafic si pentru a va imbunatati clasamentul. Furnizorii profesionisti de servicii de audit SEO au instrumentele necesare pentru a prezenta informatii care au sens pentru publicul potrivit si ii atrag catre afacerea ta.

2. Tine pasul cu timpul prezent

Motoarele de cautare precum Yahoo, Google si Bing evolueaza si isi actualizeaza constant algoritmii pentru a oferi o experienta mai buna pentru utilizator. Trebuie sa fii constient de aceste modificari pentru a face ajustarile necesare continutului site-ului tau web si pentru a evita pierderea intregului trafic pe care ai muncit atat de mult sa obtii. Un audit SEO cu instrumentele potrivite va poate ajuta sa identificati aceste modificari si actualizari invechite.

3. Intelegeti-va cuvintele cheie

Cuvintele cheie sunt esentiale pentru optimizarea motoarelor de cautare. Cu toate acestea, multi proprietari de afaceri nu inteleg pe deplin care cuvinte cheie SEO ofera cea mai mare valoare companiei lor. Un audit SEO ofera informatii utile despre locurile in care site-ul dvs. primeste cele mai multe vizite in rezultatele cautarii si cuvintele cheie pe care ar trebui sa va cheltuiti banii. De asemenea, va poate ajuta sa identificati cel mai bun continut care nu este clasat din cauza optimizarii necorespunzatoare.

4. Imbunatatiti performanta generala a site-ului dvs. web

Google iubeste un site web sanatos, iar performanta este un aspect cheie al clasamentelor. Efectuarea unui audit SEO va scoate la iveala orice probleme pe site-ul dvs., inclusiv viteza slaba si probleme cu hartile site-ului. De asemenea, poate semnala punctele slabe si problemele de securitate ale site-ului dvs. web, care s-ar fi putut acumula treptat neobservate. Asigurati-va ca efectuati un audit SEO in mod regulat, deoarece modificarile externe pot afecta performanta site-ului dvs.

5. Evalueaza competitia

Auditurile SEO nu se limiteaza doar la site-ul dvs. Puteti audita site-ul web al concurentului pentru a obtine o perspectiva asupra punctelor forte si a punctelor slabe ale acestora. Un audit va poate ajuta sa descoperiti clasamentele lor SEO si sa determinati ce cuvinte cheie folosesc si sursele lor de backlink . Puteti implementa aceleasi cuvinte cheie in strategia dvs. de SEO daca au performante bune. O buna intelegere a concurentilor este de obicei esentiala pentru afacerea ta, mai ales daca acestia se claseaza mai sus decat tine in motorul de cautare.

Ce inseamna consultant in marketing

Nota de final

Un audit SEO este o modalitate excelenta de a diagnostica si de a evalua succesul site-ului dvs. si de a identifica problemele si zonele de imbunatatire. Un audit detaliat va va oferi informatii esentiale despre lucrurile pe care trebuie sa le includeti in strategia dvs. SEO si remedieri pentru a imbunatati performanta site-ului dvs. Cel mai important, ajuta la generarea unui randament al investitiei pentru site-ul dvs.

Mario Grigorescu este lider in cautarile organice Google ca si Consultant in Marketing Online si este Specialist Certificat Google si MOZ, iar mai nou este lider de audienta pe platforma LinkedIn, cu o experienta de peste 15 ani, intr-o gama larga de sectoare de activitate, inclusiv: agentii, antreprenoriat, fashion, auto, caritate, servicii financiare, servicii funerare, sanatate, retail, turism, pharma, afaceri mici si mijlocii, bloguri sau publicatii online si comunicate de presa.
Actualmente ofera servicii profesionale de consultanta online si optimizare a motoarelor de cautare (SEO) sau a locatiilor de business in Google Maps (Local SEO) alaturi de strategii de promovare si crestera organica cu rezultate vizibile in Google inca din prima luna de colaborare.

Obtineti un Audit SEO Gratuit chiar acum!

Mario Grigorescu
Mario Grigorescu
https://agentpromovator.ro
Numele meu este Mario Grigorescu și sunt Consultant in Marketing Online si Expert SEO, iar din punct de vedere personal sunt biker, cinefil si pasionat de tehnologie. In urma cu 10 ani am fondat Agent Promovator, Agenție de Marketing Online Premiată. Alături de echipa mea, am ajutat peste 250 de companii din diferite domenii industriale (educație, e-commerce, HoReCa, transporturi, auto, fashion, medicina si retail) să își crească vizibilitatea in cautarile organice, pana in Prima Pagina Google și să dubleze profitul afacerii lor. Actualmente ajut firmele mici si mijlocii cu servicii de Consultanță in Marketing Online și Optimizare SEO pentru a obține trafic organic și vizibilitate online in Prima Pagină Google!

Acest site foloseste cookieuri pentru imbunatatirea experientei vizitatorilor. Declaratie Cookies