Hai sa vorbim
Berveni 48A, Bucuresti, Romania,
contact@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919
Colaborari
colaborari@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919
Back

Aplicatia Compania Mea Google dispare! Cum afecteaza afacerea ta?

Google News

Google a anuntat pe 6 aprilie 2022 ca va elimina definitiv aplicatia Compania Mea, care a fost utilizata de multe companii pentru a-si gestiona prezenta online. Aceasta decizie poate avea un impact semnificativ asupra modului in care companiile isi promoveaza afacerile pe Google si poate necesita cautarea altor solutii pentru a-si mentine vizibilitatea online.

Compania Mea

Aplicatia Compania Mea Google dispare! Cum afecteaza afacerea ta?

Google a facut un anunt pe 6 aprilie 2022 cu privire la eliminarea definitiva a aplicatiei Compania mea pe Google . Probabil va intrebati daca este inca posibil sa va gestionati inregistrarea companiei fara o aplicatie mobila. Nu-ti face griji, ai venit in locul potrivit!

De ce elimina Google aplicatia Compania Mea Google?

Google va elimina treptat aplicatia mobila Compania mea Google, definitiv, in saptamanile urmatoare. Listarea dvs. ca si companie nu se va schimba, doar modul in care o accesati va fi diferit.
Acum va puteti gestiona inregistrarea Google prin intermediul motorului de cautare sau al aplicatiei Google Maps . Motivul pentru care Google doreste sa elimine aplicatia este ca utilizatorii sa utilizeze mai mult Google Maps si sa simplifice procesul pentru intreprinderile mici si mijlocii si liber profesionisti!

Ce inseamna consultant in marketing

Care este solutia alternativa pentru a va gestiona cu usurinta inregistrarea pe Google?

Pentru a edita sau optimiza inregistrarea dvs. Compania mea pe Google, acum va trebui sa va gasiti lista manual pe motorul de cautare, scriind ,,Compania mea” sau direct in Google Maps. Aceasta noua modalitate de a va accesa inregistrarea poate fi complicata mai ales daca trebuie sa gestionati mai multe inregistrari.
Pentru a usura aceste aspecte: solutia alternativa este Agent Promovator! Modul simplu de a facilita gestionarea inregistrarii dvs. Google pe o singura interfata, pentru una sau mai multe companii!
Folosind solutia all-in-one Agent Promovator, nu numai ca veti gasi toate functiile cu care erati deja obisnuiti in aplicatia Compania mea pe Google, dar veti putea si sa:
Schimbati cu usurinta informatiile din toate inregistrarile dvs. simultan
Publicati stirile companiei dvs. cu Google Posts
Vizualizati si raspundeti la recenziile lasate de clientii dvs. pe Google
Solicitati recenzii ale clientilor prin whatsapp business pentru a va imbunatati reputatia online
Raspundeti clientilor care va contacteaza prin Google Message.

Vreau sa-mi testez vizibilitatea online

Mario Grigorescu este Consultant in Marketing Online si expert SEO cu certificari Google si MOZ. Impartaseste cunostintele si experienta dobandita prin intermediul blogului sau, ajutand cititorii sa inteleaga cum sa implementeze strategii de marketing si promovare eficiente pentru a-si atinge obiectivele de marketing online si a fi pozitionati in Prima Pagina Google.

Mario Grigorescu
Mario Grigorescu
https://agentpromovator.ro
Numele meu este Mario Grigorescu și sunt Consultant in Marketing Online si Expert SEO, iar din punct de vedere personal sunt biker, cinefil si pasionat de tehnologie. In urma cu 10 ani am fondat Agent Promovator, Agenție de Marketing Online Premiată. Alături de echipa mea, am ajutat peste 250 de companii din diferite domenii industriale (educație, e-commerce, HoReCa, transporturi, auto, fashion, medicina si retail) să își crească vizibilitatea in cautarile organice, pana in Prima Pagina Google și să dubleze profitul afacerii lor. Actualmente ajut firmele mici si mijlocii cu servicii de Consultanță in Marketing Online și Optimizare SEO pentru a obține trafic organic și vizibilitate online in Prima Pagină Google!

Acest site foloseste cookieuri pentru imbunatatirea experientei vizitatorilor. Declaratie Cookies