Hai sa vorbim
Berveni 48A, Bucuresti, Romania,
contact@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919
Colaborari
colaborari@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919
Back

Google inchide site-urile web realizate cu Google Business Profile

Follow
( 0 Followers )
E-mail : *
* Datele dumneavoastră personale vor fi folosite pentru a vă sprijini experiența pe acest site web și în alte scopuri descrise în documentul nostru Politica de Confidentialitate. Sunt de acord cu politica de confidențialitate.

Google News

Intr-o miscare recenta, Google a anuntat ca site-urile Google Business Profile vor fi inchise. Acest lucru inseamna ca site-urile de baza alimentate de informatiile furnizate in Profilul de afaceri nu vor mai functiona in urmatoarele luni. Acest lucru va avea probabil un impact asupra multor proprietari de afaceri mici si antreprenori care isi construisera prezenta online cu ajutorul site-urilor web din profilul Google Business.

Google va inchide site-urile web realizate cu profilul Google Business incepand cu luna martie 2024! Dupa aceasta data, daca clientii vor vizita site-urile dvs. web, vor fi redirectionati catre pagina dvs. de afaceri. Iar daca nu se ia nicio masura pana la 10 iunie 2024, vizitatorii vor intampina o eroare de tip “pagina nu a fost gasita“.

Google Business Profile

Cine va fi afectat de aceasta schimbare?

Aceasta modificare va afecta orice persoana care:

  • Detine un site web realizat cu profilul Google Business sau un cont Google My Business.
  • O adresa de site care se termina cu business.site si negocio.site va fi eliminata din campul website din profilul Business.

Ce ar trebui sa faceti daca veti fi afectat?

Daca aveti, de asemenea, site-uri web realizate cu profil Google Business, este important sa luati masuri proactive pentru a va pastra intacta prezenta online. In primul rand, cautati un furnizor de servicii web de incredere care va permite, de asemenea, sa creati un nume de domeniu personalizat pentru noul dvs. site web cat si crearea unui site de prezentare. Alti factori de luat in considerare sunt fiabilitatea serverului, asistenta pentru clienti, securitatea, timpul de functionare si multe altele.

Odata ce aveti noul site web pregatit, conectati-va la contul de gazduire actual si configurati o redirectionare a domeniului sau o functie similara in setari. Acest lucru va asigura ca vizitatorii care incearca sa acceseze site-ul dvs. de profiluri Google Business sunt redirectionati automat catre noul site iar in cazul in care nu stiti cum sa procedati, apelati la serviciile unui profesionist in domeniu.

Gestionati campania de anunturi conectata la site-ul dvs.

Daca ati conectat campania de anunturi la site-ul dvs. de profil de afaceri Google, atunci este mai bine sa va conectati anunturile la un nou site web sau sa intrerupeti temporar campaniile inainte de 1 martie 2024, pentru a evita orice intrerupere.

Date importante pe care trebuie sa le cunoasteti

Iata cele doua date importante de care trebuie sa tineti cont:

Martie 2024

Incepand cu luna martie, site-urile web create cu ajutorul profilurilor Google Business vor fi dezactivate. Iar clientii care vor incerca sa va acceseze site-ul web vor fi redirectionati catre profilul Business asociat.

10 iunie 2024

Dupa 10 iunie, toate serviciile de redirectionare vor fi oprite. Asadar, atunci cand vizitatorii dvs. vor incerca sa acceseze site-ul dvs. realizat cu Google My Business, acestia vor intampina o eroare de tip “pagina nu a fost gasita” in locul profilului dvs. de afaceri asociat.

De ce sa luati in considerare un site WordPress cu Agent Promovator

Agent Promovator este un furnizor de servicii WordPress din 2013, oferind o solutie completa pentru intreprinderile mici care doresc sa creeze cu usurinta un site web complet.

Planul de Web Design si Mentenanta site WordPress vine cu Tema Preinstalata si module alimentate de Google (SEO), Wordfence (Securitate) si Smush (Optimizare Imagini) si in plus cu module cum ar fi rezervari si programari, chatbot si multe altele. De asemenea, ai acces la Google Analytics direct de pe telefonul tau mobil pentru a vedea in timp real evolutia traficului pe noul tau site.

In plus, Agent Promovator ofera un certificat SSL gratuit si un domeniu gratuit pentru primul an, ceea ce va permite sa minimizati costurile, asigurandu-va in acelasi timp ca site-ul dvs. online este sigur si accesibil.

Google inchide site-urile web realizate cu profilul Google Business incepand cu luna martie 2024. Luati in considerare posibilitatea de a face trecerea la Agent Promovator acum pentru a asigura o tranzitie usoara.

 

Mario Grigorescu este lider in cautarile organice Google ca si Consultant in Marketing Online si este Specialist Certificat Google si MOZ, iar mai nou este lider de audienta pe platforma LinkedIn, cu o experienta de peste 15 ani, intr-o gama larga de sectoare de activitate, inclusiv: agentii, antreprenoriat, fashion, auto, caritate, servicii financiare, servicii funerare, sanatate, retail, turism, pharma, afaceri mici si mijlocii, bloguri sau publicatii online si comunicate de presa.
Actualmente ofera servicii profesionale de consultanta online si optimizare a motoarelor de cautare (SEO) sau a locatiilor de business in Google Maps (Local SEO) alaturi de strategii de promovare si crestera organica cu rezultate vizibile in Google inca din prima luna de colaborare.

Obtineti un Audit SEO Gratuit chiar acum!

Mario Grigorescu
Mario Grigorescu
https://agentpromovator.ro
Numele meu este Mario Grigorescu și sunt Consultant in Marketing Online si Expert SEO, iar din punct de vedere personal sunt biker, cinefil si pasionat de tehnologie. In urma cu 10 ani am fondat Agent Promovator, Agenție de Marketing Online Premiată. Alături de echipa mea, am ajutat peste 250 de companii din diferite domenii industriale (educație, e-commerce, HoReCa, transporturi, auto, fashion, medicina si retail) să își crească vizibilitatea in cautarile organice, pana in Prima Pagina Google și să dubleze profitul afacerii lor. Actualmente ajut firmele mici si mijlocii cu servicii de Consultanță in Marketing Online și Optimizare SEO pentru a obține trafic organic și vizibilitate online in Prima Pagină Google!

Acest site foloseste cookieuri pentru imbunatatirea experientei vizitatorilor. Declaratie Cookies