Hai sa vorbim
Berveni 48A, Bucuresti, Romania,
contact@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919
Colaborari
colaborari@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919

Video Marketing

Ca agentie de video marketing cu servicii complete, Agent Promovator are experienta in a crea si planifica campanii de video marketing, de a crea videoclipuri promotionale si de a folosi retelele sociale precum: YouTube, TikTok si alte canale de distributie pentru a se asigura ca publicul iti gaseste videoclipurile prin strategii SEO cu rezultat garntat.

Task

Spune-ti povestea!

Video Marketing ca strategie

Video Marketing reprezinta un proces imperativ, intr-o lume condusa de motoarele de cautare. Videoclipurile care atrag spectatorii, ii mentin pe pagina si solicita distribuirea sociala sunt cele castigatoare. Fiecare videoclip pe care il produceti creste numarul de pagini web indexabile in motoarele de cautare, permitand o prezenta mai puternica in cautare si oferind o fata vizuala si convingatoare continutului dvs. online.

Cu strategia video potrivita, aceste elemente va pot imbunatati: cunoasterea marcii, angajamentul social, increderea in brand, clasamentul organic, conversiile, loialitatea clientilor.

 

Optiuni de servicii de productie video

Marketingul de continut video vine in mai multe variante. Echipa noastra profesionala de productie video are experienta si expertiza necesara pentru a aborda urmatorul dvs. proiect.

 

Servicii de animatie

Designerii nostri de grafica animata sintetizeaza idei complexe si le anima in formate 2D si 3D. Prin animatie, puteti explica cu usurinta atat partile tehnice cat si specificatiile elaborate ale produselor, facandu-le un plus ideal pentru mixul dvs. de marketing.

 

Filmari la locatie

Videoclipurile filmate in locatie va personalizeaza mesajul si adauga o nota umana marcii si ofertelor dvs. Colaboram cu brandul dvs. alaturi de videografi experti, producatori si directori de creatie pentru a va aduce direct productie video de inalta calitate.

 

Videoclipuri explicative

Promoveaza-ti marca, descrie-ti produsul si informeaza-ti clientii potentiali cu videoclipuri explicative pas cu pas. Explicatorii pot fi formate animate, live-action, 2D, 3D sau hibride care ajuta la cresterea clientilor potentiali si la incheierea de oferte mai rapid decat alte tipuri de continut.

 

Marturii video

Folositi echipa noastra de productie video pentru a crea marturii video si studii de caz care demonstreaza povestile de succes din lumea reala si care vor intriga cu siguranta clientii potentiali.

 

Bloguri video

Completati-va strategia editoriala cu v-bloguri de 60 de secunde povestite si prezentate de actori de pe ecran. Fiecare v-blog include, de asemenea, fundaluri de imagine, indici vizuali si elemente de branding care sprijina implicarea, generarea de clienti potentiali si conversiile online.

 

Editare video

Scenariul, filmul si filmarile dvs. nu sunt o poveste pana cand nu sunt corelate impreuna intr-o forma finala. Fie ca sunteti la jumatatea procesului de editare, fie ca nici macar nu ati inceput, serviciile noastre de post-productie va pot aduce ultimele retusuri continutului original si va pot ajuta sa spuneti o poveste pe care abonatii dvs. si-o vor aminti.

 

Servicii video SEO

Optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) este esentiala pentru orice strategie de marketing digital, dar este important sa intelegeti modul in care diferitele tipuri de SEO influenteaza diferite aspecte ale programului dvs. de marketing.

Video SEO implica luarea de masuri pentru a va asigura ca videoclipul dvs. va aparea in rezultatele cautarii, cum ar fi:

  • Inclusiv cuvinte cheie in titluri, descrieri, subtitrari si multe altele.
  • Crearea paginilor de destinatie vizate de cautare pentru a va gazdui videoclipul.
  • Optimizarea canalului dvs. YouTube.
  • Optimizarea canalului dvs. TikTok

Servicii de management al retelelor sociale

Videoclipul functioneaza deosebit de bine pe retelele de socializare, unde publicul tinta poate vizualiza, partaja si comenta videoclipurile dvs. cu doar un clic. Strategii nostri in retelele sociale stiu cum sa-ti optimizeze canalul YouTube impreuna cu conturile de pe alte platforme de retele sociale, pentru a incuraja o mai mare implicare si urmarire.

Servicii de strategie de marketing digital

Agent Promovator este o agentie de marketing digital cu servicii complete. Aceasta inseamna ca acoperim fiecare aspect al strategiei dumneavoastra de marketing, de la planificare la executie pana la analiza.
Video Marketing face diferenta in fiecare verticala. Indiferent daca este vorba de B2B sau B2C, concluzia este aceeasi: spectatorii sunt consumatori, iar videoclipurile sunt concepute pentru a fi consumate fara a cere prea mult de la publicul tau. Asta inseamna ca te vei conecta cu clientii ca niciodata, in conditiile lor si in formatul preferat.

 

Parteneri Media

BiztoolRiscoWhitepressComunicate De PresaVipstyleMarketing RoemaniaOktoStartup Cafe

 

Hai sa Vorbim

Ai un Proiect?


Obtine o Cotatie

Sunt un pasionat al tehnologiei de ultima ora si a serviciilor de marketing online de peste 10 ani, iar alaturi de echipa mea de specialisti cream marci de valoare in mediul online prin strategii seo de ultima ora.

Inapoi

Acest site foloseste cookieuri pentru imbunatatirea experientei vizitatorilor. Declaratie Cookies