Queensmith este un bijutier premiat de la Hatton Garden, iar echipa sa de gemologi si maesti aurari se specializeaza in realizarea de verighete, inele de logodna si bijuterii fine.

Bijuterii

Obiective

Cu sediul in inima Londrei, bijutierii de la Queensmith din Hatton Garden au fost puternic afectati de pandemie cand magazinele sale au fost fortate sa se inchida.

Covid-19 si-a demonstrat inca o data capacitatea de a indeplini misiunea sa arbitrara astfel incat ei au trebuit sa se adapteze rapid la consultarea online, lucru pe care nu l-a mai facut pana acum. Queensmith si-a dublat activitatea SEO pentru a recupera orice pierderi pe masura ce Marea Britanie a intrat in blocaj economic.

Obiectivele noastre specifice au fost:

  • Cresterea traficului organic
  • Recuperarea potentialului lunar mediu inapoi la ~ 87 pe luna (dupa ce am observat o pierdere a numarului de clienti potentiali in perioada martie-mai 2020)
  • Obtinerea clasamentului in prima pagina pentru termenul „Lab-Grown Diamond”

Strategie

Queensmith avea nevoie de o strategie SEO solida pentru a-l ajuta sa ramana vizibil in timpul perioadei de blocare economica si pentru a se asigura ca se afla intr-o pozitie cat mai vizibila posibil, atunci cand restrictiile au fost limitate.

Strategia noastra a avut ca scop:

  • Identificarea si clasificarea pentru o varietate de interogari de cautare de produse orientate comercial, astfel incat Queensmith sa nu depinda in mare masura de termenii de cautare care au vazut o cerere redusa datorita perioadei Covid19. Pentru a realiza acest lucru, am extins arhitectura site-ului pentru a include noi pagini de destinatie directionate catre interogari de produse mai specifice.
  • Devine vizibil pentru consumatorii care cauta produse legate de Queensmith in afara zonei Hatton Garden, hiper-locala, alimentand cu informatii specifice pagina Compania mea pe Google si implementand modificari la optimizarea pe pagina si la crearea de backlinkuri.
  • Devene liderul de opinie al industriei pentru produsul de diamant cultivat in laborator, creand continut informativ care educa cititorul cu privire la beneficiile achizitionarii unui diamant cultivat in laborator.

Rezultate

Rezultatele de mai jos analizeaza momentul in care Marea Britanie a iesit din blocaj: iunie 2020 pana in decembrie 2020 vs anul anterior.
  • Cresterea cu 176,16% a traficului organic.
  • ~ 146 de clienti potentiali pe luna, restabilind numerele pierdute din blocare, obtinand clienti potentiali suplimentari.
  • Nr. 1 pentru termenul cheie: diamante cultivate in laborator.

Directorul de branding al Queensmith, a declarat: ,,Ne-am mutat la aceasta agentie de la o agentie de PR la inceputul anului 2020 si au fost remarcabili de la inceput. Am invitat numeroase agentii sa ne asiguram ca luam decizia corecta, dar a fost una dintre cele mai usoare decizii pe care a trebuit sa le luam ca afacere. Sunt mai mici decat restul competitorilor sai ca si numar de personal in comunicare, dar aplica strategii viabile si isi pun in aplicare munca, iar rezultatele vorbesc de la sine. Recomand! ”

Mario Grigorescu este lider in cautarile organice Google ca si Consultant in Marketing Online si este Specialist Certificat Google si MOZ, iar mai nou este lider de audienta pe platforma LinkedIn, cu o experienta de peste 15 ani, intr-o gama larga de sectoare de activitate, inclusiv: agentii, antreprenoriat, fashion, auto, caritate, servicii financiare, servicii funerare, sanatate, retail, turism, pharma, afaceri mici si mijlocii, bloguri sau publicatii online si comunicate de presa.
Actualmente ofera servicii profesionale de consultanta online si optimizare a motoarelor de cautare (SEO) sau a locatiilor de business in Google Maps (Local SEO) alaturi de strategii de promovare si crestera organica cu rezultate vizibile in Google inca din prima luna de colaborare.

Obtineti un Audit SEO Gratuit chiar acum!