Hai sa vorbim
Berveni 48A, Bucuresti, Romania,
contact@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919
Colaborari
colaborari@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919

Google News

Strategia SEO Sporeste Implicarea Clientilor pentru bijuterii

Queensmith este un bijutier premiat de la Hatton Garden, iar echipa sa de gemologi si maesti aurari se specializeaza in realizarea de verighete, inele de logodna si bijuterii fine.

Bijuterii

Obiective

Cu sediul in inima Londrei, bijutierii de la Queensmith din Hatton Garden au fost puternic afectati de pandemie cand magazinele sale au fost fortate sa se inchida.

Covid-19 si-a demonstrat inca o data capacitatea de a indeplini misiunea sa arbitrara astfel incat ei au trebuit sa se adapteze rapid la consultarea online, lucru pe care nu l-a mai facut pana acum. Queensmith si-a dublat activitatea SEO pentru a recupera orice pierderi pe masura ce Marea Britanie a intrat in blocaj economic.

Obiectivele noastre specifice au fost:

  • Cresterea traficului organic
  • Recuperarea potentialului lunar mediu inapoi la ~ 87 pe luna (dupa ce am observat o pierdere a numarului de clienti potentiali in perioada martie-mai 2020)
  • Obtinerea clasamentului in prima pagina pentru termenul „Lab-Grown Diamond”

Strategie

Queensmith avea nevoie de o strategie SEO solida pentru a-l ajuta sa ramana vizibil in timpul perioadei de blocare economica si pentru a se asigura ca se afla intr-o pozitie cat mai vizibila posibil, atunci cand restrictiile au fost limitate.

Strategia noastra a avut ca scop:

  • Identificarea si clasificarea pentru o varietate de interogari de cautare de produse orientate comercial, astfel incat Queensmith sa nu depinda in mare masura de termenii de cautare care au vazut o cerere redusa datorita perioadei Covid19. Pentru a realiza acest lucru, am extins arhitectura site-ului pentru a include noi pagini de destinatie directionate catre interogari de produse mai specifice.
  • Devine vizibil pentru consumatorii care cauta produse legate de Queensmith in afara zonei Hatton Garden, hiper-locala, alimentand cu informatii specifice pagina Compania mea pe Google si implementand modificari la optimizarea pe pagina si la crearea de backlinkuri.
  • Devene liderul de opinie al industriei pentru produsul de diamant cultivat in laborator, creand continut informativ care educa cititorul cu privire la beneficiile achizitionarii unui diamant cultivat in laborator.

Rezultate

Rezultatele de mai jos analizeaza momentul in care Marea Britanie a iesit din blocaj: iunie 2020 pana in decembrie 2020 vs anul anterior.
  • Cresterea cu 176,16% a traficului organic.
  • ~ 146 de clienti potentiali pe luna, restabilind numerele pierdute din blocare, obtinand clienti potentiali suplimentari.
  • Nr. 1 pentru termenul cheie: diamante cultivate in laborator.

Directorul de branding al Queensmith, a declarat: ,,Ne-am mutat la aceasta agentie de la o agentie de PR la inceputul anului 2020 si au fost remarcabili de la inceput. Am invitat numeroase agentii sa ne asiguram ca luam decizia corecta, dar a fost una dintre cele mai usoare decizii pe care a trebuit sa le luam ca afacere. Sunt mai mici decat restul competitorilor sai ca si numar de personal in comunicare, dar aplica strategii viabile si isi pun in aplicare munca, iar rezultatele vorbesc de la sine. Recomand! ”

Doresc o Evaluare Gratuita a Afacerii Mele Online

Mario Grigorescu
Mario Grigorescu
https://agentpromovator.ro
Numele meu este Mario Grigorescu și sunt Consultant in Marketing Online si Expert SEO, iar din punct de vedere personal sunt biker, cinefil si pasionat de tehnologie. In urma cu 10 ani am fondat Agent Promovator, Agenție de Marketing Online Premiată. Alături de echipa mea, am ajutat peste 250 de companii din diferite domenii industriale (educație, e-commerce, HoReCa, transporturi, auto, fashion, medicina si retail) să își crească vizibilitatea in cautarile organice, pana in Prima Pagina Google și să dubleze profitul afacerii lor. Actualmente ajut firmele mici si mijlocii cu servicii de Consultanță in Marketing Online și Optimizare SEO pentru a obține trafic organic și vizibilitate online in Prima Pagină Google!

Acest site foloseste cookieuri pentru imbunatatirea experientei vizitatorilor.