Hai sa vorbim
Berveni 48A, Bucuresti, Romania,
contact@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919
Colaborari
colaborari@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919
Back

Ce reprezinta optimizare seo pentru motoarele de cautare?

Google News

Optimizare seo pentru motoarele de cautare, sau pe scurt SEO organic, este procesul de crestere a clasamentului site-ului dvs. pe cautari organice prin rezultate naturale, neplatite. SEO organic ajuta site-ul dvs. sa ajunga in prima pagina, astfel incat mai multi utilizatori sa va gaseasca site-ul fara a fi necesar sa platiti pentru el sume mari mari de publicitate.

Sa aruncam o privire mai profunda asupra unor metode de optimizare seo si sa analizam de ce este atat de important pentru strategia ta de marketing digital.

Optimizare Seo Tehnica

Exista o varietate de beneficii irezistibile ale unui SEO organic. Am detaliat cateva pentru tine mai jos.

Cresterea gradului de cunoastere a marcii

Constientizarea marcii va ajuta sa ajungeti la indivizi care cauta ceea ce aveti de oferit. Cu cat oamenii sunt mai familiarizati cu afacerea dvs., cu atat o vor recunoaste mai bine si va vor vizita site-ul. Cu cat un utilizator va vede mai des marcat in rezultatele SERP (pagina cu rezultate ale motorului de cautare), cu atat sunt mai mari sansele de a-si vinde afacerea.

Vizibilitate crescuta

Vizibilitatea motorului de cautare este ponderea de trafic pe care o primeste un site web fata de clasamentele sale in rezultatele cautarii organice. Avand o strategie SEO organica solida, va poate ajuta sa va pozitionati mai sus in cautare, sporind vizibilitatea site-ului dvs. web.

Prin cresterea vizibilitatii site-ului dvs. web, va puneti intr-o pozitie mai buna pentru a identifica mai bine clientii potentiali calificati. Acest lucru poate oferi companiei dvs. un avantaj fata de concurenta fara o prezenta pe site si va egala terenul de joc fata de concurentii dvs. care au unul.

Cost eficient

In cele mai multe cazuri, un SEO organic este o oportunitate gratuita. Publicitatea platita, cum ar fi reclamele Google, este destul de scumpa, avand uneori un cost-pe-clic (CPC) de peste 35 euro, in functie de industria dvs.

Cu reclamele platite, cand incetati sa platiti, anunturile dvs. dispar. Cu SEO organic, totusi, cuvintele cheie pentru care incepeti sa va clasati vor ramane in timp si cu siguranta pot creste peste unele cu o intretinere strategica a unui SEO de calitate.

Tehnici SEO organice

Exista multe moduri diferite de a imbunatati clasamentul organic al site-ului dvs. Cea mai buna, incercata si functionala metoda este furnizarea de continut de inalta calitate, care a fost bine optimizat atat pentru oameni, cat si pentru motoarele de cautare. Alte tehnici SEO organice includ:

Secretul unei strategii puternice SEO organice

Indiferent de industria dvs., succesul afacerilor de astazi se bazeaza pe capacitatea dvs. de a fi gasit online. Implementarea unei strategii SEO organice puternice si de calitate nu este numai benefica pentru o marca si pentru eforturile sale de marketing, dar este esentiala pentru prezenta sa in mediul online, in special in pietele competitive.

Mario Grigorescu este lider in cautarile organice Google ca si Consultant in Marketing Online si este Specialist Certificat Google si MOZ, iar mai nou este lider de audienta pe platforma LinkedIn, cu o experienta de peste 15 ani, intr-o gama larga de sectoare de activitate, inclusiv: agentii, antreprenoriat, fashion, auto, caritate, servicii financiare, servicii funerare, sanatate, retail, turism, pharma, afaceri mici si mijlocii, bloguri sau publicatii online si comunicate de presa.
Actualmente ofera servicii profesionale de consultanta online si optimizare a motoarelor de cautare (SEO) sau a locatiilor de business in Google Maps (Local SEO) alaturi de strategii de promovare si crestera organica cu rezultate vizibile in Google inca din prima luna de colaborare.

Obtineti un Audit SEO Gratuit chiar acum!

Mario Grigorescu
Mario Grigorescu
https://agentpromovator.ro
Numele meu este Mario Grigorescu și sunt Consultant in Marketing Online si Expert SEO, iar din punct de vedere personal sunt biker, cinefil si pasionat de tehnologie. In urma cu 10 ani am fondat Agent Promovator, Agenție de Marketing Online Premiată. Alături de echipa mea, am ajutat peste 250 de companii din diferite domenii industriale (educație, e-commerce, HoReCa, transporturi, auto, fashion, medicina si retail) să își crească vizibilitatea in cautarile organice, pana in Prima Pagina Google și să dubleze profitul afacerii lor. Actualmente ajut firmele mici si mijlocii cu servicii de Consultanță in Marketing Online și Optimizare SEO pentru a obține trafic organic și vizibilitate online in Prima Pagină Google!

Acest site foloseste cookieuri pentru imbunatatirea experientei vizitatorilor. Declaratie Cookies