Hai sa vorbim
Berveni 48A, Bucuresti, Romania,
contact@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919
Colaborari
colaborari@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919

Consultanta

Este o solutie de Consultanta in Marketing Online si Consultanta SEO, cu servicii complete de Audit SEO si Strategii de Marketing Online, concepute pe baza obiectivelor dvs. de afaceri.

Task

Consultant in Marketing Online cu o abordare flexibila pentru a evalua performanta de marketing si pentru a implementa strategii de succes pentru afacerea ta!

Consultanta de marketing full-stack

Mario Grigorescu – Lider in cautarile Google ca si Consultant in Marketing Online, ofera consultanta pentru brand-uri si start-up-uri folosind peste 15 ani de experienta in marketing si folosind un audit de marketing cuprinzator alaturi de o planificare strategica.

  • Adaugati o perspectiva de expert la strategia dvs. de marketing.
  • Obtineti un audit personalizat cu o abordare bazata pe date.
  • Angajament flexibil si expertiza in toate canalele de marketing.

Consultanta in analiza de marketing

Ofer servicii de consultanta complete, bazate pe analiza si date, pentru a imbunatati integrarea resurselor dvs., a conecta tiparele de date, a imbunatati sistemele de raportare si a permite partilor interesate sa ramana in centrul performantei dumneavoastra.

Consultanta in strategie de marketing si cercetare de piata

Ofer strategii de marketing digital la 360 de grade, inclusiv statistici de cercetare, abordare, plan de actiune si rezultate comparative. Dezvoltarea mixului de marketing, a strategiei de continut si a planului de growth hacking.

Cercetare de piata locala si internationala, analiza segmentarii tinta, analiza competitiva, strategia de brand.

 

Auditul performantei de marketing (SEM – SEO – Ads)

Ofer Strategii de performanta in marketing, Audit PPC, Audit SEO, Audit Facebook, Audit media platita, Analytics, Google Search etc.

 

Parteneri Media

biztoolrisco whitepresscomunicate de presavipstylemarketing oktostartup cafe

 

Hai sa Vorbim

Ai un Proiect?


Obtine o Cotatie

Sunt un pasionat al tehnologiei de ultima ora si a serviciilor de marketing online de peste 10 ani, iar alaturi de echipa mea de specialisti cream marci de valoare in mediul online prin strategii seo de ultima ora.

Inapoi