Hai sa vorbim
Berveni 48A, Bucuresti, Romania,
contact@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919
Colaborari
colaborari@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919

Local SEO

Servicii Local SEO oferite de Mario Grigorescu – Consultant Local SEO va pot ajuta sa cresteti vizibilitatea si traficul afacerii dvs. in zona dumneavoastra de servicii.

Local SEO este o metoda de optimizare a site-ului dvs. web pentru a fi gasit mai usor de catre persoanele care cauta produsele sau serviciile dvs. in zona dumneavoastra.

Iata cateva dintre beneficiile pe care le puteti obtine de la serviciile Local SEO:

 • Cresterea vizibilitatii in cautarile locale: Cand cineva cauta produsele sau serviciile dvs. in zona dumneavoastra, site-ul dvs. va avea mai multe sanse sa apara in rezultatele cautarii.
 • Cresterea traficului web: Cand site-ul dvs. apare mai sus in rezultatele cautarii, veti primi mai mult trafic web. Acest lucru va poate ajuta sa generati mai multe leaduri si vanzari.
 • Cresterea conversiilor: Cand potentialii clienti viziteaza site-ul dvs., serviciile de SEO local va pot ajuta sa ii convertiti mai usor in clienti.

Oferta mea de servicii Local SEO include urmatoarele:

 • Audit SEO local: Un audit SEO local va identifica orice probleme care impiedica site-ul dvs. sa fie gasit in cautarile locale.
 • Optimizare SEO locala: Voi optimiza site-ul dvs. pentru cuvintele cheie relevante pentru afacerea dvs., voi imbunatati structura si continutul acestuia si voi obtine link-uri de la site-uri web relevante.
 • Gestionarea conturilor de pe retelele sociale: Va voi ajuta sa creati si sa gestionati conturile dvs. de pe retelele sociale, inclusiv sa creati continut, sa raspundeti la comentarii si sa urmariti performanta.
 • Recenzii: Va voi ajuta sa obtineti mai multe recenzii de la clientii dvs., care sunt un factor important in local SEO.

Pretul ofertei mele este de 150 de euro pe luna.

Pentru a va oferi o estimare mai precisa a costurilor, va rugam sa completati formularul de audit seo gratuit: click aici.

Sunt un specialist si ghis Local SEO cu peste 10 ani de experienta in domeniu si peste 5.000.000 de vizualizari in Google Maps. Am ajutat numeroase companii sa isi creasca afacerea locala prin intermediul serviciilor de SEO local.

Programati o consultanta gratuita pentru a afla mai multe despre cum va pot ajuta sa cresteti-va vizibilitatea locala si sa obtineti mai multi clienti potentiali.

Task

Cresteti-va vizibilitatea afacerii dvs. online la nivel local!

 

Seo Local

Prin serviciile local seo, va pot ajuta sa ajungeti la clientii potentiali din zona dumneavoastra si sa cresteti vanzarile.

De ce aveti nevoie de SEO local?

 • Cautarea locala este in crestere.
 • Clientii vor sa gaseasca afacerile locale in apropiere.
 • SEO local va poate ajuta sa va evidentiati in fata concurentei.

Ce facem diferit?

 • Sunt un ghid local Google de top.
 • Ofer solutii de optimizare adaptate nevoilor specifice ale fiecarui client.
 • Urmaresc indeaproape rezultatele si ma adaptez strategia in functie de evolutia algoritmului Google.

Cresteti-va vizibilitatea locala si obtineti mai multi clienti potentiali cu serviciile de local SEO.

Milioane de clienti cauta afaceri locale in fiecare zi. Daca afacerea dvs. nu este vizibila in rezultatele cautarii locale, pierdeti clienti potentiali, trafic si oportunitati de vanzari.

Ce este SEO local?

SEO local este procesul de imbunatatire a vizibilitatii cautarii locale a afacerilor mici si mijlocii (IMM-uri), a magazinelor fizice si a companiilor cu mai multe locatii dintr-o zona geografica.

Spre deosebire de SEO traditional, care se concentreaza pe cresterea capacitatii de cautare a unei marci la scara nationala sau globala, optimizarea locala a motoarelor de cautare vizeaza afacerile “langa mine” si interogarile de cautare specific geografice.

Scopul unui local SEO este de a va spori expunerea marcii dincolo de aria dvs. de servicii si de a va face afacerea mai accesibila clientilor potentiali din comunitatea online locala.

De ce aveti nevoie de SEO local?

 • Cautarea locala este in crestere.
 • Clientii vor sa gaseasca afacerile locale in apropiere.
 • SEO local va poate ajuta sa va evidentiati in fata concurentei.

Oferim rapoarte SEO pentru afaceri locale si instruire SEO locala pentru echipa dvs.
Programati o consultanta gratuita pentru a afla mai multe despre cum va putem ajuta sa cresteti-va vizibilitatea locala si sa obtineti mai multi clienti potentiali.

Hai sa Vorbim

Ai un Proiect?


Obtine o Cotatie

Sunt un pasionat al tehnologiei de ultima ora si a serviciilor de marketing online de peste 10 ani, iar alaturi de echipa mea de specialisti cream marci de valoare in mediul online prin strategii seo de ultima ora.

Back

Acest site foloseste cookieuri pentru imbunatatirea experientei vizitatorilor. Declaratie Cookies