Hai sa vorbim
Berveni 48A, Bucuresti, Romania,
contact@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919
Colaborari
colaborari@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919

Administrare Proiecte Online

Sa lamurim un lucru de la inceput! Administrare de proiecte online nu inseamna sa ai “acel instrument online grozav” care sa tina evidenta sarcinilor echipei tale online sau sa ai cea mai buna expertiza interna in gestionarea unei solutii scumpe de administrare a proiectelor.

In urma cu 10-15 ani nu aveam atat de multe optiuni de instrumente, dar am reusit cumva sa facem lucrurile cum trebuie si sa lansam proiecte digitale online la timp si in buget. Este mult mai mult decat atat.

Problema – proiecte online esuate

Prea des, multe proiecte online (de exemplu, site web, campanie online, landing page, aplicatii mobile, Intranet etc.) nu reusesc sa raspunda asteptarilor partilor interesate. Acest lucru se intampla din mai multe motive. Daca va numarati printre partile interesate interne ale unui proiect digital esuat si ati avut timp sa va ganditi la modul in care s-a intamplat acest lucru, va puteti considera norocosi… intr-un fel de a spune, desigur! Norocos pentru ca, analizandu-l, ati ajuns sa intelegeti cum ar fi putut fi facute lucrurile altfel, mai bine. Din pacate, managerii nu-si permit timpul necesar pentru a face o evaluare post-proiect cu adevarat detaliata, chiar daca stiu bine de ce este important acest lucru.

De foarte multe ori, vina pentru esecul unui proiect digital este data de calendarul, bugetul, resursele disponibile, estimarile gresite sau lipsa unei solutii de management de proiect. In ceea ce ne priveste, acestea sunt cele mai usor de blamat, cele mai usor si mai rapid de identificat. Cel mai important lucru este sa obtineti elementele de baza corecte si, dupa aceea, puteti incepe sa cautati mai departe!

Administrare proiecte online

Daca ne uitam mai atent, motivele pentru care se intampla esecurile sunt mult mai diversificate decat am vrea sa admitem sau sa ne gandim la ele. De aceea, printre multele lucruri pe care ii ajutam pe clientii nostri, se numara cateva dintre urmatoarele:

  • Redactarea impreuna cu dvs. a unui brief de proiect digital castigator.
  • De ce este nevoie si cum sa-ti alegi platforma online.
  • Cum sa-ti stabilesti corect bugetul departamentului online.
  • Gasirea celui mai potrivit partener de afaceri, fie ca este o agentie digitala, un dezvoltator de platforme sau un freelancer.
  • Cum sa faceti ca “digitalul” sa functioneze bine cu restul organizatiei, sa castigati oameni si sa creati un impuls.
  • Cum sa adaugati digitalul in procesele si fluxurile de lucru existente ale afacerii dvs.
  • Managementul schimbarii in timpul implementarii proiectelor digitale.
  • Care este cel mai bun mod de a “gestiona digitalul” atunci cand sunteti o companie de dimensiuni mici, medii sau mari; dupa cum va puteti astepta, acest lucru poate fi destul de diferit, mai ales atunci cand aveti constrangeri bugetare pe care trebuie sa le luati in considerare cu atentie.
  • Aflati de ce prezenta dvs. online nu pare sa functioneze asa cum ar trebui sau cum v-ati imaginat.

Aveti o dilema legata de un proiect digital?

Haideti sa discutam si sa transformam impreuna problema intr-o solutie potrivita!

Luati legatura cu noi!

 

Task

Construiti recunoasterea marcii dvs. ca lider in industrie si cresteti profitabilitatea firmei dvs. in mediul online

Open Project

Administrare Proiect Web

Managerul de Proiecte Online reprezinta motorul afacerii dvs.

Managementul de proiect ca serviciu de administrare, este ca o punte de legatura intre client si echipa de dezvoltare: in cazul in care apar probleme, MP informeaza clientul si ofera solutii posibile.

Proiectantii si clientii nu au intotdeauna aceeasi viziune asupra calitatii si ar putea sa nu fie de acord cu privire la ceea ce arata bine si functional. De exemplu, un client este convins ca o anumita combinatie de culori se va potrivi perfect aplicatiei sale, in timp ce un designer considera ca nu este cea mai buna solutie de design. In acest moment, responsabilitatea managerului de proiect este de a asigura o comunicare clara intre cei doi: explicati-i clientului ideea designerului si ajutati-l sa ajunga la un acord.

Printre alte calitati, managerii de proiect au abilitati tehnice bune, inteleg aspectele tehnice ale dezvoltarii si pot explica anumiti termeni si concepte clientului. In timp ce echipa dezvolta software-ul, inginerii de asigurare a calitatii urmaresc si repara in acelasi timp erorile. Managerii nostri de proiect nu numai ca planifica orele de testare si remediere a erorilor, dar participa ei insisi la gasirea erorilor.

Angajarea unui manager de proiecte online este una dintre cele mai bune modalitati de a ajunge la clientii potentiali, mentionand in acelasi timp o relatie solida cu clientii existenti. Atata timp cat afacerea ta are o prezenta digitala puternica, clientii tai te vor gasi intotdeauna.

Din 2013, Agent Promovator a colaborat cu sute de companii din Romania si UE pentru a-si atinge obiectivele de conversie. De-a lungul anilor, am oferit clientilor nostri o gama larga de servicii personalizate de marketing digital si am generat rezultate de top in cautarile Google.

Fii Pregatit pentru Concurenta

Mario Grigorescu lucreaza cu dvs. pentru a produce servicii personalizate de marketing online si un plan care se aliniaza nevoilor dvs. de afaceri. El devine o extensie a echipei dvs., un partener care va intelege piata si obiectivele, mai degraba decat o simpla agentie care executa strategiile orbeste.

Spre deosebire de atatea alte agentii care folosesc stralucire si glamour pentru a inchide vanzarile nereusind sa le duca pana la capat, Agent Promovator se concentreaza pe relatiile cu clientii si pe rezultate. Livram intotdeauna rezultate reale, nu promisiuni false, asigurandu-ne ca va maximizam bugetul, astfel incat sa obtineti cea mai mare rentabilitate a investitiei (ROI).

Recenziile si marturiile noastre spun multe. Iti crestem vizibilitatea afacerii tale in fiecare zi cu prin trafic organic garantat si conversii reale.

Contactati-ne astazi pentru a afla mai multe despre cum va putem ajuta afacerea sa devina vizibila in cautarile organice Google!

Hai sa Vorbim

Ai un Proiect?


Obtine o Cotatie

Sunt un pasionat al tehnologiei de ultima ora si a serviciilor de marketing online de peste 10 ani, iar alaturi de echipa mea de specialisti cream marci de valoare in mediul online prin strategii seo de ultima ora.

Back

Acest site foloseste cookieuri pentru imbunatatirea experientei vizitatorilor.