Dezvoltarea Afacerii, Digital Marketing, Infografic, Marketing Online, Strategii Online

ROLUL MARKETINGULUI DIGITAL IN DEZVOLTAREA AFACERILOR: SISTEMUL INFORMATIC
Indiferent de tacticile create si adoptate de catre companiile traditionale, marketingul digital s-a dovedit a fi „o necesitate programata”. S-a dovedit a fi ingredientul fara de care orice campanie de marketing nu are aroma dorita pentru a agita apetitul unui potential public online. Aceasta informatie detaliata oferita de cei de la Contentualize evidentiaza importanta acestui instrument vital si rolul pe care il joaca in generarea de ROI, cresterea traficului, cresterea vanzarilor si mult mai mult pentru progresul afacerilor de astazi. Companiile care au deja o prezenta online isi dezvolta strategiile de marketing, iar restul isi modernizeaza in mod alert modelele de afaceri pentru a asigura compatibilitatea cu lumea digitala care este intr-o continua dezvoltare.

Inainte de aceasta, intreprinderile mici s-au concentrat asupra concurentei pe piata locala. Globalizarea și digitalizarea au dus la cresterea atat a oportunitatilor omniprezente, cat si a concurentei. In afara de ideile eficiente de marketing digital, companiile trebuie sa vina cu strategii pentru a avea un impact asupra audientei lor. Singura modalitate de a supravietui concursului de astazi este ca aceasta concurenta alaturi de adoptarea unei strategii eficiente de marketing digital va vor duce cu un pas mai aproape de atingerea acestui scop.


rolul marketingului digital in dezvoltarea afacerilor

Author


Avatar

Mario Grigorescu

Mario este Consultant in Marketing Online pentru Afacerile Mici si Mijlocii, cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu. Tocmai a preluat un nou proiect pentru un arhitect din Grecia si manageriaza 5 proiecte online in acest moment si a ajutat peste 50 de Start-Up-uri sa se dezvolte in mediul online. Este extrem de comunicativ, are o experienta dovedita si foarte accesibila pentru orice tip de afacere. In plus, ca experienta, fiind in pas cu tehnologia este fascinat de tehnologia mobila si VR360 iar mai nou este pasionat de SEO :-) Tu poti fi urmatorul client fericit! Contacteaza-l chiar acum!