google news

Google a facut un anunt pe 6 aprilie 2022 cu privire la eliminarea definitiva a aplicatiei Compania mea pe Google. Probabil va intrebati daca este inca posibil sa va gestionati inregistrarea companiei fara o aplicatie mobila. Nu-ti face griji, ai venit in locul potrivit!

 

google my business

Acum va puteti gestiona inregistrarea Google prin intermediul motorului de cautare sau al aplicatiei Google Maps. Motivul pentru care Google doreste sa elimine aplicatia este ca utilizatorii sa utilizeze mai mult Google Maps si sa simplifice procesul pentru intreprinderile mici si mijlocii si liber profesionisti!

 

Care este solutia alternativa pentru a va gestiona cu usurinta inregistrarea pe Google?

Pentru a edita sau optimiza inregistrarea dvs. Compania mea pe Google, acum va trebui sa va gasiti lista manual pe motorul de cautare, scriind ,,Compania mea” sau direct in Google Maps. Aceasta noua modalitate de a va accesa inregistrarea poate fi complicata mai ales daca trebuie sa gestionati mai multe inregistrari.

Pentru a usura aceste aspecte: solutia alternativa este Agent Promovator! Modul simplu de a facilita gestionarea inregistrarii dvs. Google pe o singura interfata, pentru una sau mai multe companii!

Folosind solutia all-in-one Agent Promovator, nu numai ca veti gasi toate functiile cu care erati deja obisnuiti in aplicatia Compania mea pe Google, dar veti putea si sa:

  • Schimbati cu usurinta informatiile din toate inregistrarile dvs. simultan
  • Publicati stirile companiei dvs. cu Google Posts
  • Vizualizati si raspundeti la recenziile lasate de clientii dvs. pe Google
  • Solicitati recenzii ale clientilor prin whatsapp business pentru a va imbunatati reputatia online
  • Raspundeti clientilor care va contacteaza prin Google Message

 

Datorita serviciilor Agent Promovator, nu pierdeti timpul gestionand si optimizand inregistrarea dvs. Google!

Esti la un clic distanta de succes!

Doriti sa va dezvoltati cu usurinta afacerea prin Internet? Este posibil datorita serviciilor oferite de Agent Promovator!

Vreau sa-mi testez vizibilitatea online