Hai sa vorbim
Berveni 48A, Bucuresti, Romania,
contact@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919
Colaborari
colaborari@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919

Web Design

Oferim servicii de web design profesionale care se adapteaza la orice tip de dispozitiv mobil. Ne concentram pe crearea de site-uri usor de folosit si care ofera o experienta placuta utilizatorilor. Asiguram suport si intretinere pentru site-urile create.

Task

Transformati-va visul in realitate cu serviciile noastre de web design de inalta calitate!

Daca ati efectuat o cautare pe Google dupa: ,,ce este WordPress”, cel mai probabil ati facut-o dupa ce ati experimentat web design realizat pe platforma WordPress. WordPress este un instrument de creare a site-urilor web care insumeaza mai mult de 38% din web – ceea ce inseamna ca aproximativ 1 din 3 site-uri web au incredere in serviciile WordPress. Daca ati cautat ,,cum sa realizati un site in WordPress”, atunci veti descoperi ca aceasta platforma este considerata incredibil de usor de utilizat si usor de inteles.

In termeni WordPress, temele decid aspectul site-ului dvs., in timp ce pluginurile adauga functionalitati, cum ar fi adaugarea unui formular de contact sau instalarea instrumentelor de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO). In general, un Designer Web WordPress se concentreaza pe elementele de branding si elementele vizuale, in timp ce un dezvoltator web WordPress se ocupa de coduri.

Posibilitatile sunt nesfarsite cu un site WordPress, dar aveti nevoie de o echipa profesionista de proiectare si dezvoltare WordPress pentru a va face viziunea sa prinda viata.

 

Parteneri Media

BiztoolRiscoWhitepressComunicate De PresaVipstyleMarketing RoemaniaOktoStartup Cafe

 

Hai sa Vorbim

Ai un Proiect?


Obtine o Cotatie

Sunt un pasionat al tehnologiei de ultima ora si a serviciilor de marketing online de peste 10 ani, iar alaturi de echipa mea de specialisti cream marci de valoare in mediul online prin strategii seo de ultima ora.

Inapoi

Acest site foloseste cookieuri pentru imbunatatirea experientei vizitatorilor. Declaratie Cookies