Google News

Stii ce spun unele comunitati din Linkedin despre Loterie: ,,Nu poti castiga daca nu joci!”. Asa simt eu despre reteaua de social networking. Un prieten din Italia foloseste des expresia ,,udarea plantelor” atunci cand ii prinde din urma pe fostii colegi de networking. ,,Udarea” a condus la fiecare job pe care l-am acceptat pana acum, la majoritatea clientilor mei si la cateva oportunitati incredibile.

Daca nu ati luat cunostinta inca cu reteaua de networking denumita: LinkedIn, exista un serviciu gratuit care va face trimitere periodic la articole de presa si referiri la persoanele de contact. Conexiunea denumita “Mentionate in Stiri“, este o alegere de care trebuie sa profitati ca si oportunitatile in a va reconecta si in a incepe sau a relua o conversatie.

LinkedIn ar trebui sa reprezinte o parte importanta a strategiei dvs. pentru a va atinge obiectivele, partenerii si pentru a va mentine legaturile cu clientii, colegii, furnizorii etc. Directionarea contactelor cheie va poate transforma afacerea in mod dramatic, iar contactul cu oameni prin intermediul LinkedIn ar trebui sa constituie o parte importanta a planificarii dvs. in mediul de business online, pe termen lung, care sa le stimuleze procesul de optimizare a serviciilor dvs.

Iata un clip cu fragmente din articole de presa care sunt prezentate catre contactele mele.

Nu-i asa ca apare intr-un mod ingrijit si ordonat? Ce mod minunat de a oferi unui agent de vanzari o scuza pentru a atinge obiectivul transformandu-l intr-un potential client. Imi place sa primesc astfel de noutati; este o sansa de a vedea proiecte facute cu pasiune ale prietenilor si colegilor mei, precum si promotiile si progresele lor in cariera pe baza articolelor publicate.
Interesat? Iata pasii pentru modificarea setarilor, astfel incat sa puteti primi aceste mesaje.

  1. Faceti clic pe pictograma Me din partea de sus a paginii dvs. de start LinkedIn.
  2. Faceti clic pe Setari si confidentialitate.
  3. Faceti clic pe Vizibilitate pe partea din stanga.
  4. In sectiunea Vizibilitatea activitatii dvs. LinkedIn, faceti clic pe “Modificare” langa “Notificati conexiunile cand va aflati in stiri”.
  5. Comutati la Nu pentru a dezactiva notificarea persoanelor din reteaua dvs. ca ati fost mentionat intr-un articol sau o postare pe blog.
  6. Comutati la Da pentru a anunta persoanele din reteaua dvs. ca ati fost mentionat intr-un articol sau intr-o postare pe blog.
  7. Modificarile dvs. vor fi salvate automat.

Utilizati functiile Kudus, Aprobare sau Recomandare din LinkedIn impreuna cu potentialii clienti si colegi. Asigurati-va ca adaugati comentarii semnificative la postarile lor si postarile despre acestea si etichetati-le cu o mentiune. Puneti intrebari si implicati-va. Multumiti-le si impartasiti postarile si promotiile lor contactelor dvs.

In cele din urma, vei fi remarcat pentru participarea ta. “Cand intinzi mana, ofera mai intai!”

Scrieti un articol despre un subiect de interes si cereti feedback. Oferiti o idee de colaborare sau luati un interviu unui partener din lista dvs. de contacte.

Daca sunteti interesat de LinkedIn si doriti sa aflati mai multe despre cum sa-l utilizati, mai ales in perioada de pandemie, consultati postarile expertului LinkedIn Mario Grigorescu.