Noutati

Top 25 SEO Influenceri in 2018Optimizarea motorului de cautare (SEO) va permite sa imbunatatiti vizibilitatea site-ului web al marcii dvs. in rezultatele cautarii, asigurandu-va mai multe sanse ca utilizatorii sa dea click si sa va plateasca o vizita. Configurarea si pot fi dificil de realizat fara cunostinte solide in acest domeniu. Asta in cazul in care sfaturile si ideile venite din partea unor influenceri SEO de top pot veni la indemana dvs. pentru a clarifica aceasta problema.


 

Rank Fishkin Top influențator SEO

Rand Fishkin

Rand Fishkin a co-fondat Moz , care a inceput ca o companie exclusiva concentrata pe SEO. Fiind unul dintre cei mai importanti factori de influenta ai SEO, el a fost implicat in afaceri online sub o forma sau alta inca din anul 1993 și s-a concentrat pe research-marketing de la inceputul anilor 2000. Pe Twitter, el scrie in mod regulat tweet-uri despre SEO, marketingul digital si mai mult pentru cei 382.000 de adepti ai sai.

Danny Sullivan Top SEO Influencer

Danny Sullivan

Topul influentei SEO este – Danny Sullivan – in marketingul motorului de cautare Google. Este fondator si a fost redactorul sef atat pentru celebrul SearchEngineLand, cat si pentru celebrul MarketingLand.com . El are mai mult de o jumatate de milion de adepti Twitter, care sunt probabil acolo pentru expertiza sa cu privire la toate lucrurile legate de SEO.

Neil Patel Top influențator SEO

Neil Patel

Neil Patel este unul dintre cei mai importanți factori de influenta SEO care se adreseaza celor care doresc sa creasca traficul site-ului lor. 
A fondat o serie de companii, inclusiv CrazyEgg și Kissmetrics , si este un scriitor pentru publicatia online Quicksprout . 
Pe Twitter, are 261.000 de adepti.


John Rampton Top SEO Influencer

John Rampton

Cariera lui John Rampton, fiind unul dintre cei mai influenti consultanti SEO și consultanti in marketing digital, a inceput dupa ce un accident de constructie care l-a lasat in imposibilitatea de a mai merge. Astazi, el are aproape 1,5 milioane de adepți Twitter si a fost trecut in lista primilor 50 de influențatori din lume si este fondatorul lui Due și scrie in mod regulat pentru Forbes, Inc. si pentru Huffington Post.

Travis Wright Top SEO Influencer

Travis Wright

Un auto-descris „martech evanghelist”, Travis Wright are 221.000 de adepti pe Twitter. Fiind unul dintre cei mai influenți factori de influenta din SEO, tweeturile sale sunt un amestec de amuzament și seriozitate, inclusiv glume despre AOL, postari despre politica actuala și tweet-uri despre stirile esentiale.

Dharmesh Shah Top SEO Influencer

Dharmesh Shah

Dharmesh Shah este unul dintre co-fondatorii Hubspot , o resursa pentru toate aspectele legate de marketingul inbound. 
Influencerul SEO de top are 293.000 de adepti pe Twitter, unde posteaza de obicei tweet-uri legate de comentarii și critici despre spatiul de marketing digital.

Matt Cutts Top SEO Influencer

Matt Cutts

O lista de influenti SEO de top nu ar fi completa fara Matt Cutts , care a condus echipa de webspam de la Google ani de zile. Desi de atunci a trecut de la Google pentru a lucra cu serviciul digital american, el este inca o prezenta recomandanta pe Twitter, cu 541.000 de adepti.

Andrew Shotland Top SEO Influencer

Andrew Shotland

Fondatorul LocalSEOGuid – Andrew Shotland a ajutat la lansarea prezentei on-line atat a celor de la NBC, cat si a canalului Showtime. Influencerul SEO de top are 12,200 de adepti pe Twitter, unde posteaza in mod regulat tweet-uri despre SEO și ofera unele comentarii pe teme politice.

Barry Schwartz Top SEO Influencer

Barry Schwartz

Barry Schwartz stie SEO. El a scris si editat pentru Search Engine Land si Search Engine Watch, a fondat propria companie de SEO – Rusty Brick, a fost intervievat de Forbes, NBC Nightly News si o serie de alte publicatii. Fiind unul dintre cei mai importanti factori de influenta din SEO, el are 95.600 followers pe Twitter.

Pam Moore Top SEO Influencer

Pam Moore

CEO-ul Marketing Nutz – Pam Moore – a fost trecuta pe lista Forbes printre primii 10 factori de influenta ai Social Media Power. 
Deci, nu e de mirare ca ea este pe lista noastra de top influenceri SEO. Ea are 302,000 adepti pe Twitter si in mod regulat tweet-uri despre marketingul on-line.

Dr. Pete Meyers Top SEO Influencer

Dr. Pete Myers

Dr. Pete Myer cu 50.800 de adepti pe Twitter obtine o remarca in spatele scenei ceea ce o face populara pentru paginile de rezultate ale motorului de cautare (SERPs). Ca om de stiinta de marketing la Moz si influencer SEO de top, Dr. Myers este responsabil pentru cronologia Google History Algorithm Change.

Reynolds Top SEO Influencer

Wil Reynolds

Wil Reynolds este co-fondatorul SEER Interactive si Consultant de Marketing Digital. Influencerul SEO de top este destul de interactiv cu cei 43900 de adepti ai sai de pe Twittersși in mod frecvent, posteaza intrebari sau sondaje de opinie pentru a se angaja cu ei in discutie.


Ann Smarty Top SEO Influencer

Ann Smarty

Ann Smarty „o multime de tweets” ar putea fi modul in care poti castiga 64100 adepti. Ea este, de asemenea, un expert atunci cand vine vorba de SEO, si a fondat atat ViralContentBee cat si MyBlogU .

Brian Clark Top SEO Influencer

Brian Clark

Brian Clark a fondat Copyblogger și suita completa de companii sub umbrela Copyblogger. Influencerul SEO de top are 186.000 de adepti pe Twitter și un feed plin de retweets Copyblogger, idei despre cultura pop si sfaturi generale despre marketingul digital.


Shama Hyder Top SEO Influencer

Shama Hyder

In 30 de ani ai publicatiei Forbes, in lista sa apare Shama Hyder care este CEO-ul și fondatorul Marketingului Zen . Ca unul dintre cei mai influenți factori in SEO, ea are de asemenea 44.700 de adepti pe Twitter, unde tweet-urile ei ofera o perspectiva foarte milenara asupra domeniului SEO și marketingului digital.

Aleyda Solis Top SEO Influencer

Aleyda Solis

Ca si consultant international in SEO și influencer SEO de top, cariera lui Aleyda Solis a ajuns sa fie recunoscuta in intreaga lume. 
A fondat mai multe companii, printre care Orianti , o firma de consultanta SEO. Pe Twitter are 47.000 de adepti.

Iordania Kasteler Top SEO Influencer

Jordan Kasteler

In prezent, ca si consultant independent in SEO, Jordan Kasteler are 18.500 de adepti pe Twitter. Este un lider SEO care a lucrat in cautarea si analiza SEO din 2001. El a ajutat companii precum Overstock.com, PETA și Hennessey cu problemele lor in SEO. Feed-ul sau de pe Twitter este plin de retweet-uri despre activitatile din industrie.

Mike Volpe Top SEO Influencer

Mike Volpe

Mike Volpe, fosta OCP a Hubspot, fusese cu aceasta companie aproape de la inceputurile infiintarii sale. Astazi, el este CMO la Cybereason si un top influencer SEO cu 78.100 de adepti pe Twitter, unde posteaza tweet-uri de top, precum si comentarii politice.

Cyrus Shepard Top SEO Influencer

Cyrus Shepard

Cyrus Shepard este fostul sef de conținut si analist SEO de la Moz si este acum fondatorul companiei Fazillion Media. 
Pe Twitter, cel mai mare influencer SEO are 40,800 de adepti si un feed plin de meme si comentarii despre SEO.

Douglas Karr Top SEO Influencer

Douglas Karr

CEO-ul companiei DK New Media, top-ul SEO influencer Douglas Karr are 35.700 de adepti pe Twitter. El este, de asemenea, autorul ” Corporate Blogging for Dummies ” si are o lista lunga de clienti din trecut, inclusiv Go Daddy și Angie’s List.

Andy Beal Top SEO Influencer

Andy Beal

Andy Beal se auto-intituleaza: „expertul original al reputației on-line„. El este CEO al Reputation Refinery si unul dintre cei mai importanti factori de influenta SEO cu 30.300 de adepti pe Twitter, unde publica in mod regulat importanta mentinerii (sau imbunatatirii) reputatiei online.

Julie Joyce Top SEO Influencer

Julie Joyce

Julie Joyce are 17.300 adepti pe Twitter si este co-fondator al SEO Chicks . Ca un micro-influențator SEO, feed-ul ei pe Twitter este un amestec de tweet-uri pline de umor și emotie, care pot sau nu sa aiba legatura cu domeniul SEO.

Shane Barker Top SEO Influencer

Shane Barker

Shane Barker are 26.600 adepti pe Twitter si a scris mai multe ghiduri pentru domeniul SEO. Descriinduse el insusi ca fiind un marketer de influenta si un consultant de inchiriat, feed-ul lui Twitter este plin de legaturi catre sfaturi pentru toate lucrurile legate de continut sau de marketingul digital.

Angie Schottmuller Top SEO Influencer

Angie Schottmuller

Angie Schottmuller este un auto-descris Geek Star Wars, vorbitor principal, si unul dintre influentatorii de top ai publicatiei Forbes . 
Are 18.700 adepti pe Twitter.

Joost de Valk Top SEO Influencer

Joost de Valk

Joost de Valk are cel mai mic numar de adepti ai oricarui influentator din aceasta lista, doar 5769. Dar este si fondatorul și CEO al Yoast, o agentie de SEO care se afla in spatele celebrului plug-in folosit in WordPress. 
Ca un top SEO-ul micro-influentator, feed-ul lui pe Twitter are o combinatie de personal si profesionist.

Author


Avatar

Mario Grigorescu

Mario este Consultant in Marketing Online pentru Afacerile Mici si Mijlocii, cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu. Tocmai a preluat un nou proiect pentru un arhitect din Grecia si manageriaza 5 proiecte online in acest moment si a ajutat peste 50 de Start-Up-uri sa se dezvolte in mediul online. Este extrem de comunicativ, are o experienta dovedita si foarte accesibila pentru orice tip de afacere. In plus, ca experienta, fiind in pas cu tehnologia este fascinat de tehnologia mobila si VR360 iar mai nou este pasionat de SEO :-) Tu poti fi urmatorul client fericit! Contacteaza-l chiar acum!