SEO, Strategii Online

De ce ai nevoie de un specialist SEO in 2018?Cu cativa ani in urma, administrarea si mentenanta unui site web nu era o sarcina usoara. In acel moment, dezvoltarea, proiectarea si optimizarea site-ului web era considerata o activitate extrem de tehnica, care putea fi facuta doar de „geeks” sau „nerds„. Rapid inaintand pana in 2017 multe s-au schimbat in legatura cu acest domeniu de activitate. Astazi, oricine are un laptop sau un dispozitiv mobil, poate sa-si configureze propriul site si sa-l optimizeze cu succes pe motoarele de cautare. Diferitele progrese in tehnologie, combinate cu informatiile nelimitate de pe internet, au facut toate aceste aspecte sa fie posibile.


Expert SEO in 2018


Aceasta fiind spusa apare o anumita intrebare in mintea ta, si anume: Expertii SEO sunt inca relevanti ca si activitate in 2018?
Chiar trebuie sa angajezi un specialist in optimizarea site-ului tau pe motoarele de cautare intr-un astfel de moment, cand motoarele de cautare isi schimba in mod constant algoritmii fara notificare? Ei bine, inainte de a raspunde la aceasta intrebare, este bine sa iti reamintesti ce inseamna SEO. SEO este, in principiu, procesul de a site-ului tau web in rezultatele cautarilor organice.

O parte din motivul pentru care multi antreprenori nu vad nevoia de a lucra cu un Specialist SEO sau Expert SEO este pentru ca optimizarea motoarelor de cautare a devenit prea imprevizibila. Motoarele de cautare precum Google au facut foarte dificila optimizarea site-urilor web actuale, provocandu-le in a-si imbunatati clasamentul in rezultatele cautarii. Acest lucru a dus la un numar mare de  proprietari de site-uri web care au cedat si in cele din urma au abandonat optimizarea in motoarele de cautare in favoarea altor tehnici de .

Cu toate acestea, ceea ce uita majoritatea acestor persoane este ca toata lumea utilizeaza in continuare motoarele de cautare pentru a naviga pe web. Motoarele de cautare nu sunt pe cale sa dispara in cel mai scurt timp si numarul de persoane care le folosesc creste in fiecare zi.
Acest lucru nu este o surpriza, deoarece motoarele de cautare reprezinta cea mai buna modalitate de a gasi ceva pe internet.
Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca nu iti poti permite sa excluzi SEO din campania ta de Marketing Digital.
Este in continuare obligatoriu ca site-ul tau sa fie listat in rezultatele motoarelor de cautare daca asta inseamna succesul afacerii tale in mediul online.

Si acesta este locul in care un Consultant Certificat SEO si cu experienta din Bucuresti intra in acest context.
Daca te-ai saturat sa tii pasul cu algoritmii si actualizarile motoarelor de cautare mereu in schimbare, este timpul sa consideri ca angajarea unui expert in optimizarea motorului de cautare reprezinta cea mai buna solutie. Un expert in marketingul digital poate face toata munca dificila si consumatoare de timp, fie ca nu esti informat, prea ocupat sau prea lenes. El poate face ca acest proces sa functioneze  astfel incat sa te asigure de faptul ca site-ul tau ramane relevant si popular in rezultatele motoarelor de cautare.

Google, singur, primeste peste 40.000 de solicitari de cautare pe secunda. Intr-o zi, el proceseaza miliarde de cereri de cautare.
Prin urmare, utilizatorii folosesc motoare de cautare de top pentru a gasi ceea ce cauta pe internet. Daca rulati un site web de eCommerce, este extrem de important sa lucrezi cu un Specialist SEO cu experienta daca doresti sa cresti rata de conversie a site-ului tau.

Pana la urma, cel mai bun mod de a fi gasit pe internet este prin intermediul motoarelor de cautare, astfel incat de ce sa nu investesti in SEO?

Author


AvatarAvatar

Mario Grigorescu

Mario este Consultant in Marketing Online pentru Afacerile Mici si Mijlocii, cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu. Tocmai a preluat un nou proiect pentru un arhitect din Grecia si manageriaza 5 proiecte online in acest moment si a ajutat peste 50 de Start-Up-uri sa se dezvolte in mediul online. Este extrem de comunicativ, are o experienta dovedita si foarte accesibila pentru orice tip de afacere. In plus, ca experienta, fiind in pas cu tehnologia este fascinat de tehnologia mobila si VR360 iar mai nou este pasionat de SEO :-) Tu poti fi urmatorul client fericit! Contacteaza-l chiar acum!