Local SEO, Marketing Online, SEO

3 sfaturi locale SEO care ofera rezultate in afaceri



Cand vine vorba de marketing-ul afacerii tale online, cautarea este un loc minunat pentru a incepe. De-a lungul anilor, am avut placerea de a lucra cu mai multe intreprinderi locale mici si mijlocii, ajutandu-le sa-si mareasca acoperirea si veniturile prin SEO.
Una dintre cele mai mari obstacole cu care ne confruntam atunci cand lucram cu clientii locali este ca au fost pacaliti in trecut de asa-numitii „experti”. Ei si-au investit banii castigati cu greu doar pentru a vedea putine rezultate. Acest lucru a determinat multe firme locale sa creada ca promovarea SEO este o inselatorie sau nu functioneaza.
Scopul meu este de a impartasi cateva sfaturi locale SEO care functioneaza, de fapt – si cum puteti incepe sa le folositi astazi pentru a creste prezenta online a afacerii dvs.
De ce promovarea SEO locala?
Inainte de a intra in subiect, lasa-ma sa expun motivul pentru care trebuie sa investesti în SEO local. Oamenii folosesc motoarele de cautare pentru a gasi companiile locale pe care doresc sa le acceseze online. Nu este doar opinia mea. Cercetarile proprii ale motorului de cautare Google o dovedesc. Iata cateva statistici care fac acest lucru:
– Patru din cinci consumatori folosesc motoarele de cautare pentru a gasi informatii locale.
– Cincizeci la suta dintre consumatorii care au efectuat o cautare locala pe smartphone-ul lor au vizitat un magazin în decurs de o zi, iar 34% care au cautat pe un computer sau o tableta acelasi lucru.
Cautarile locale determina mai multe achizitii decat cautarile non-locale. 18% din cautarile locale pe smartphone-uri duc la o achizitie intr-o singura zi, fata de 7% din cautarile non-locale.
Ce inseamna asta pentru afacerea dvs.? Nu numai ca oamenii cauta la nivel local, ci fac actiuni atunci cand o fac! Construirea unei strategii care promoveaza afacerea dvs. la nivel local va face mai mult decat sa creasca traficul site-ului – va conduce la vanzari .

Deci, hai sa gasim impreuna cateva solutii palpabile pentru afacerea dvs. pentru a va ajuta sa va pozitionati mai bine online si pentru a converti mai multi vizitatori locali in potentiali clienti.

Author


AvatarAvatar

Mario Grigorescu

Mario este Consultant in Marketing Online pentru Afacerile Mici si Mijlocii, cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu. Tocmai a preluat un nou proiect pentru un arhitect din Grecia si manageriaza 5 proiecte online in acest moment si a ajutat peste 50 de Start-Up-uri sa se dezvolte in mediul online. Este extrem de comunicativ, are o experienta dovedita si foarte accesibila pentru orice tip de afacere. In plus, ca experienta, fiind in pas cu tehnologia este fascinat de tehnologia mobila si VR360 iar mai nou este pasionat de SEO :-) Tu poti fi urmatorul client fericit! Contacteaza-l chiar acum!