Hai sa vorbim
Berveni 48A, Bucuresti, Romania,
contact@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919
Colaborari
colaborari@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919

Mentenanta

Indiferent daca sunteti un blogger, o afacere mica, o organizatie caritabila, o agentie sau un alt tip de companie, oferim mentenanta site wordpress. Site-ul dvs. wordpress care a avut lucrari de dezvoltare personalizate sau detine erori de intretinere din trecut? Nicio problema, te putem ajuta.

Task

Va oferim comfortul necesar deoarece site-ul dvs. va fi monitorizat 24/7.

Challenge

Un Site Web este doar Inceputul

Site-urile web necesita mentenanta (intretinere) constanta pentru a ramane optimizate, rapide si sigure. Daca ati profitat de serviciile de creare a site-ului in WordPress, va recomandam sa urmati un plan de intretinere web. Echipa noastra tehnica specializata in WordPress va poate oferi servicii 24/7 de mentenanta, si suntem bucurosi sa intervenim acolo unde este nevoie.

Fii Pregatit pentru Concurenta

Intretinerea site-ului WordPress asigura ca datele dvs. sunt securizate, pluginurile dvs. sunt actualizate si ca intregul site este copiat de rezerva in cazul unui accident. Oferim supraveghere 24 de ore pe site pentru a raspunde rapid la orice problema si a va mentine in functiune.

Intretinerea corecta a site-ului web este CRITICA pentru a va asigura ca site-ul dvs. ramane functional tot timpul pentru clientii dvs. Ne ocupam de toata intretinerea site-ului, astfel incat sa va puteti odihni linistit stiind ca nu pierdeti vanzarile sau nu va afectati marca.

 

Parteneri Media

BiztoolRiscoWhitepressComunicate De PresaVipstyleMarketing RoemaniaOktoStartup Cafe

 

Hai sa Vorbim

Ai un Proiect?


Obtine o Cotatie

Sunt un pasionat al tehnologiei de ultima ora si a serviciilor de marketing online de peste 10 ani, iar alaturi de echipa mea de specialisti cream marci de valoare in mediul online prin strategii seo de ultima ora.

Inapoi

Acest site foloseste cookieuri pentru imbunatatirea experientei vizitatorilor. Declaratie Cookies