Hai sa vorbim
Berveni 48A, Bucuresti, Romania,
contact@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919
Colaborari
colaborari@agentpromovator.ro
Ph: +4.0741.919.919

Mentenanta Site WordPress

Servicii de Mentenanta Site WordPress la preturi accesibile pentru afacerea dvs.

Aveti nevoie de ajutor pentru site-ul dvs. WordPress? Delegati intretinerea site-ului dvs. web expertilor nostri WordPress si concentrati-va timpul si energia pe cresterea afacerii dvs.

Investitia intr-un serviciu de mentenanta WordPress este cel mai bun mod de a va asigura ca site-ul dvs. functioneaza intotdeauna la cele mai bune performante.

Cum va pot ajuta serviciile noastre de Mentenanta Site WordPress?

Cel mai mare beneficiu al alegerii serviciilor de Mentenanta Site WordPress este ca, in general, site-ul dvs. web va functiona mai bine. Site-ul dvs. se va incarca mai repede si va fi mai fiabil, cu mai putine intreruperi neasteptate. Veti avea, de asemenea, o securitate sporita, usurand orice temeri legate de hacking si date compromise.

Task

Va oferim comfortul necesar deoarece site-ul dvs. va fi monitorizat 24/7.

 • Strategy

  Actualizari de tema, plugin si WP Core (lunar), protectia site-ului cu iThemes Security (Premium), Securitate avansata (firewall si scanari malware), Backup-uri in cloud (zilnic)

 • Design

  WordPress, WooCommerce

 • Client

  Agent Promovator

 • Tags

  mentenanta, mentenanta site, mentenanta site wordpress

De ce afacerea ta are nevoie de servicii de Mentenanta Site WordPress?

1. Securitate imbunatatita – Usurati orice teama de hacking si date compromise cu masuri de securitate mai bune in vigoare
2. Performanta imbunatatita – Viteza de incarcare nu este importanta doar pentru vizitatorii dumneavoastra, ci si pentru motoarele de cautare.
3. Fiabilitate si incredere – Monitorizarea 24/7 va asigura ca site-ul dvs. este intotdeauna disponibil clientilor dvs. atunci cand acestia va viziteaza site-ul.
4. Asistenta tehnica – Site-ul dvs. trebuie sa tina pasul cu afacerea dvs. Delegati intretinerea site-ului dvs. expertilor.

 

 

Parteneri Media

BiztoolRiscoWhitepressComunicate De PresaVipstyleMarketing RoemaniaOktoStartup Cafe

 

Hai sa Vorbim

Ai un Proiect?


Obtine o Cotatie

Sunt un pasionat al tehnologiei de ultima ora si a serviciilor de marketing online de peste 10 ani, iar alaturi de echipa mea de specialisti cream marci de valoare in mediul online prin strategii seo de ultima ora.

Inapoi