Strategii Online

Cat timp dureaza ca numele companiei tale sa devina un rezultat clasat pe Google? (Infographic)Doresti ca numele companiei tale sa fie unul dintre primele rezultate pe care le vezi in cautarile online. Deci, ce trebuie sa faci pentru a obtine un ranking cat mai inalt pe Google ?

Intr-un infographic creat de The Website Group, o agentie britanica de marketing digital, si Ahrefs, o platforma care ofera instrumente SEO , s-a stabilit recent cat timp dureaza pentru ca o sa devina un rezultat de top.

Cele 7 preocupari cele mai comune ale noilor veniti in SEO

In acest scop, cercetatorii de la Ahrefs au analizat doua milioane de cuvinte cheie aleatorii si au analizat primele zece pagini de ranking pentru fiecare dintre ele.

Ei au descoperit ca clasamentul mediu de top-zece este de doi sau mai multi ani, iar varsta medie pentru paginile din pozitia unu este de aproximativ trei ani. Si doar 5,7% din toate paginile nou create au atins topul Google in decurs de un an de la publicare.
Interesant este faptul ca, din acest procent de 5,7%, timpul necesar pentru a ajunge la partea de sus a listei este de 2 pana la 6 luni.

Pentru mai multe informatii despre clasamentul SEO si Google, consultati informatiile din infograficul de mai jos.


Author


Avatar

Mario Grigorescu

Mario este Consultant in Marketing Online pentru Afacerile Mici si Mijlocii, cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu. Tocmai a preluat un nou proiect pentru un arhitect din Grecia si manageriaza 5 proiecte online in acest moment si a ajutat peste 50 de Start-Up-uri sa se dezvolte in mediul online. Este extrem de comunicativ, are o experienta dovedita si foarte accesibila pentru orice tip de afacere. In plus, ca experienta, fiind in pas cu tehnologia este fascinat de tehnologia mobila si VR360 iar mai nou este pasionat de SEO :-) Tu poti fi urmatorul client fericit! Contacteaza-l chiar acum!