• Text Hover

Inscrieti-va Afacerea pe pentru a afisa informatii esentiale despre compania dvs. in mediul online, precum orele de program, informatii de contact, dar si fotografii sau recenzii. Astfel veti face compania dvs. mai vizibila si mai atractiva pentru potentialii clienti. 

In cadrul acestui pachet va oferim: 
- Inscriere si validare locatie in Google Maps; 
 - Configurare pagina
 - Adaugare postari, oferte, evenimente care apar in cautarile Google alaturi de locatia ta; 
 - Cresterea locatiei in primele pozitii Google;
- Cresterea reputatiei in Google prin recenzii reale.

Acest serviciu permite ca afacerea dvs. sa detina o prezenta credibila si verificata in Google si are rolul de a te pune in legatura directa cu potentialii clienti. Echipa noastra va optimiza profilul de afaceri cu cele mai bune categorii, atribute, descrieri personalizate si continut media.

Acest serviciu permite ca afacerea dvs. sa fie vizibila in format VR360 astfel incat clientii dvs. pot interactiona cu interiorul si exteriorul locatiei inainte de a o vizita. Echipa noastra va realiza un al locatiei, verificat de Google, care va atrage atentia potentialilor dvs. clienti si ii va convinge sa va viziteze locatia.

Reputatie Clienti

Acest serviciu verificat de catre Google va permite echipei noastre sa raspunda la recenzii si intrebari iar clientilor dvs. sa acorde ratinguri reale care vor creste credibilitatea afacerii dvs. online. Va vom ajuta sa va pastrati reputatia si sa lucrati cu dvs. pentru a transforma recenziile negative intr-o pozitie pozitiva pentru afacerea dvs.

ONLINE