Iata ceva ce s-ar putea sa nu fi observat inainte, dar poate fi o coincidenta perfecta pentru planul dvs. de marketing. Ati observat vreodata butonul de pe tabloul de bord Google Maps pe care scrie ,,Adaugati un tur virtual?” Ei bine, Google Maps Business View ar putea fi exact ceea ce ar avea nevoie afacerea dvs.

Companiile pot folosi acum tehnologia Google Street View chiar in propria companie. Google Maps Business View aduce clienti potentiali in magazinul dvs. cu amanuntul, restaurant, birou si multe altele. Atunci cand oamenii cauta companii locale online, vor avea ocazia sa vada in interiorul companiei dvs. un tur virtual de 360 de grade in inregistrarea companiei dvs. Google. Si, daca nu au folosit deloc street view, va veti obisnui cu interfata familiara.

Rezultate imbunatatite ale cautarii locale?

Deoarece clientii pot introduce tururile dvs. virtuale direct din Google Maps, exista unele discutii cu privire la faptul ca acest lucru ar putea avea si un impact asupra plasarii companiei dvs. in rezultatele cautarilor locale. Se pare ca utilizarea anumitor proprietati Google va poate ajuta sa va mariti clasamentul in cautare in general, cum ar fi Google Plus, YouTube si, probabil, Google Business View. In plus, clienti ai Fotografilor Google de Incredere au raportat cresteri ale clasamentului lor.

Dar, chiar daca efectuarea unui tur virtual nu iti mareste clasamentul, este totusi o caracteristica de publicitate excelenta pentru companiile care ar putea beneficia de un potential client care ar putea arunca o privire in interiorul afacerii lor. Daca oamenii prefera sa vada detaliile afacerii tale, de ce sa nu-l arati? Pentru multe companii, primele impresii sunt totul!

Utilizarea tururilor virtuale in mod creativ

Ce tip de afacere detineti? Poate ati putea incorpora o vanatoare de comori sau un alt concurs care ar putea fi distractiv pentru clientii dvs. sau pentru adeptii social media. Sau un tur prin cladirea dvs. ar putea fi util. Ce zici de o calatorie cu masina de spalat? Va depinde de natura afacerii dvs., dar ganditi-va la ceea ce ar putea dori clientii dvs. sa vada sau la modul in care i-ati putea distrage atentia catre afacerea dvs.

Turul Hogwarts

Iata un tur virtual in regiunea Diagon Alley de la Warner Bros. Studio Tours din Londra.

Apasa pe imagine si trage in ce directie doresti sa vizualizezi imaginea virtuala!!

Obtineti propria vizualizare a afacerii in Bucuresti

Sa aruncam o privire la cat de usor este sa obtineti propria viziune asupra unei Spalatorii Auto din zona Straulesti, Bucuresti. Deoarece numai fotografii de incredere Google pot publica tururile virtuale in Google, primul pas este sa contactati un fotograf local cu certificarea respectiva. Dupa aceea, cu exceptia programarii sedintei foto, nu mai aveti nimic de facut.

Din cautarea mea din zona Straulesti, vad ca exista 1 fotograf de incredere Google in zona respectiva. Majoritatea arata cateva mostre pe site-ul lor web, asa ca verificati-le si poate obtineti cateva idei pentru propriul dvs. tur virtual. Detalii aici: https://bit.ly/30vjYZK

Cat de scumpe sunt tururile virtuale?

Din ceea ce vad, tarifele sunt destul de rezonabile pentru acest serviciu, avand in vedere ca obtineti un fotograf profesionist si luand in considerare cantitatea de timp, efort si echipamente utilizate pentru a respecta orientarile Google. Unele companii ar putea fi capabile sa achite aceasta cheltuiala cu o singura vanzare realizata pe baza acestui tip de serviciu online.

Alte beneficii

Unii dintre acesti fotografi ofera o serie de fotografii care vor fi etichetate si incarcate in galeria dvs. Google Street View si sunt, de asemenea, disponibile pentru a le utiliza dupa cum doriti. Avand in vedere ca acestea sunt fotografii profesionale, acesta este un avantaj excelent daca fotograful dvs. le ofera.

In plus, aceste tururi pot fi usor incorporate pe propriul site web sau pe retelele de socializare. Acest lucru este deosebit de util, deoarece ofera valoare site-ului dvs. web pentru a putea oferi un tur care utilizeaza o astfel de interfata usor de utilizat.

Pasi pentru a obtine propriul tur virtual

  • Decideti daca afacerea dvs. ar putea beneficia de schimbari majore prin prezentarea ei intr-un concept nou.
  • Ganditi-va la modul in care s-ar putea sa arate cel mai bine afacerea si / sau produsele dvs. Ar trebui sa incercati ceva creativ?
  • Gasiti un fotograf de incredere Google in zona dvs. si rezervati o sedinta foto.
  • Incorporati Google Business View pe site-ul dvs. web si promovati-l.

Spuneti-ne ce parere aveti despre acest instrument relativ nou si cum ati putea sa-l utilizati!

Vreau un Tur Virtual