ERON PROJECT AND DEVELOPMENT SRL – Primul Blockchain 100% Romanesc in care compania a inceput crearea blockchain-ului romanesc prin lansarea minerului de moneda virtuala, in prima faza pentru calculatoare cu sistem de operare Windows, iar ulterior, in octombrie, prin lansarea aplicatiilor de minat pentru telefoane si tablete ce ruleaza IOS si Android.

Planurile companiei sunt mari si includ ERON WALLET, un portofel pentru monede virtuale, ce a fost lansat pe 1 noiembrie; ERON PAY, un procesator de plati ce va ajuta utilizatorii sa transforme monedele centralizate (RON, USD, EUR) in criptomonede si ERON MARKET, o platforma virtuala B2C in care firme romanesti si internationale isi vor putea vinde produsele, plata fiind facuta in monede virtuale.

Desi proiectul este la inceput, CEO-ul proiectului spune ca “ne dorim ca acest nou blockchain si aplicatiile sale sa se adreseze in special romanilor si mai ales romanilor ce nu detin zeci de mii de euro pentru a investii in monede virtuale. Un alt lucru pe care as dori sa il mentionez este ca intregul proiect are si o componenta de caritate. Eu, activand in domeniul furnizarii de utilitati prin alte firme pe care le detin, am vazut din prima linie ca in 2021 exista oameni pentru care electricitatea, apa sau gazul sunt un lux de care unii oameni nu au parte. Ma refer la acele gospodarii izolate din Romania, aflate in zone in care, datorita numarului mic de gospodarii, furnizorii nu pot sustine financiar crearea de noi retele de utilitati sau prelungirea celor existente. Noi dorim sa ajutam aceste zone prin donarea de materiale catre furnizori pentru realizarea retelelor necesare. Bineinteles, intr-un viitor nu prea indepartat, am dori sa ajutam si zone la nivel mondial, unde oamenii nu numai ca nu au utilitati, ci se imbolnavvesc sau mor datorita lipsei apei potabile, cum ar fi Africa, dar asta bineinteles depinde de succesul proiectului nostru.”

In luna noiembrie firma avea 6 noduri functionale si aproximativ 500 de persoane care minau moneda virtuala ERON si doreste ca o data cu lansarea aplicatiilor de minat pentru IOS si Android sa ajunga la cel putin 100 noduri si cateva mii de dispositive ce vor mina.

“Referitor la aplicatiile noastre, acestea vor fi primele aplicatii romanesti 100% descentralizate, adica noi nu avem acces si nu stocam nici o informatie nicaieri. Intreaga idee a blockchain-ului se bazeaza pe “P2P” adica orice informatie se salveaza in mod automat pe toate calculatoarele care detin Virtual Machine, adica softul pentru a deveni nod. In curand vom da posibilitatea oricarui calculator din lume sa downlodeze aceasta aplicatie si sa devina parte din blockchain. O data instalata aplicatia, calculatorul va salva parti de informatie, astfel incat nimeni nu va putea modifica informatia din blockchain.

”La doar 2 luni de la lansarea proiectului, ERON este inca in presale si invita toti romanii care sunt interesati, sa le viziteze site-ul – www.eronproject.com , sa vada prototipurile aplicatiilor pe www.eronproject.com/prototypes , precum si sa mineze utilizand datele de mai jos:

Link Site: https://www.eroncoin.com/
Referral Code: 0xb4975e173a
Referral Link: https://miner.eroncoin.com/download.php?referal=0xb4975e173a

Android Miner Download Link :

https://miner.eroncoin.com/miner.apk

Si introduceti Referral Code: 0xb4975e173a

❌❌ Notati ID si Parola !!!❌❌

noutati google