Consultanta, Marketing Online, Strategii Online

De ce aveti nevoie de un consultant in marketing online pentru optimizarea afacerii tale online?Raspuns:

Sa incepem cu situatia opusa. Vom incerca sa respectam o declaratie contradictorie: de fapt, nu trebuie sa angajezi un consultant de marketing pentru promovarea site-ului. Bine, trebuie sa ne confruntam cu asta – consultantii nu sunt magicieni, nu pot reface instantaneu intregul proiect online, preluat in stadiul critic de prezenta online – fiecare „zona” defecta in mediul online va avea nevoie de mult timp si eforturi pentru a fi recuperata. Ca sa nu mai vorbim de un esec total, atunci cand intregul proces de afaceri nu are sens, de exemplu, atunci cand antreprenorul online a lansat un proiect cu produsul sau serviciul orientat catre o nisa de piata gresita.

Mai mult decat atat, ar trebui sa fiti cu ochii pe acei consultanti de marketing care au discursurile pregatite de acasa si extrem de elaborate, pentru a va convinge de rezultatele aproape instantanee. Ei nu sunt altceva decat escrocii care ofera fraude in loc de servicii reale.
De fapt, un consultant cu adevarat bun nu va va lua toti banii, cu exceptia cazului in care va ofera o buna garantie si o concreta a rezultatelor reale pentru promovarea afacerii dvs. online.

Mai jos va voi prezenta cateva dintre cele mai convingatoare motive pentru a dovedi ca angajarea unui consultant de marketing pentru un site web este un „must-have”, cel putin prin perioada de pornire a oricarui proiect online.


1. Aveti nevoie de o buna

O bine dezvoltata este un lucru primordial care deschide calea spre succesul dvs. online. Angajarea unui consultant in marketing pentru managementul site-ul dvs. inseamna ca veti fi pe drumul cel bun chiar de la inceput, fara a va pierde timpul si eforturile pe orice lucru care nu functioneaza legat de afacerea dvs. online. Mai mult – veti fi asigurat impotriva celor mai grave greseli care pot aparea in proiectul dvs. chiar de la inceput.

2. Trebuie sa va concentrati asupra problemelor cele mai grave

Angajarea unui consultant de marketing calificat pentru site-ul dvs. web va va ajuta sa va concentrati corect asupra acelor aspecte care necesita cea mai mare atentie, in primul rand. Astfel, veti obtine cea mai mare rentabilitate a investitiei pentru toate eforturile pe care intentionati sa le realizati in urmatorii 5 ani, 3 ani, precum si in anul curent. Retineti ca poate fi destul de dificil sa setati imediat o prioritate potrivita, deci asigurati-va imediat ca nu va pierdeti timpul cu actiuni incorecte.

3. Timpul dvs. este limitat

Foarte adesea, tinerii proprietari de afaceri on-line incearca strategiile asa-numitele DIY(faceti-va singuri), pur si simplu incercand sa economiseasca cat mai multi bani posibil. Actionand in acest fel, cu toate acestea, poate duce la cheltuieli mult mai mari datorita lipsei de experienta. Da, este o idee buna sa economisiti niste bani si sa obtineti noi abilitati facand singuri o parte din aceste lucruri.

Puteti reusi sa rezolvati, de exemplu, update-urile pentru WordPress, marketingul prin e-mail, anumite aspecte ce tin de social media. Dar avand un consultant de marketing cu experienta pentru site-ul dvs. web va va ajuta sa intelegeti imediat – ce se poate face pe cont propriu si ce aspecte critice trebuie tratate numai de catre profesionisti. Amintiti-va ca sunteti CEO-ul propriului proiect, asa ca nu pierdeti timpul cu privire la problemele cele mai speciale incercand sa le gestionati singuri.Conversia dvs. are nevoie de un expert adevarat

In special, aceasta problema se numara printre cele preferate. Prea multi oameni se concentreaza pe rata de conversie, precum si problema traficului in sine. Dar, in orice caz, veti avea nevoie de un expert SEO pentru a obtine dreptul de uptrend pentru rata de conversie. Odata ce ati reusit sa realizati acest lucru, va puteti simti liber sa obtineti un anumit trafic platit, care va fi transformat intr-un flux de conversie stabil. Acest lucru va insemna ca sunteti pe calea cea buna pentru a transforma publicul dvs. curent de vizitatori in clientii reali.


Pentru ca este atat de important sa creati o personalizata de marketing in mediul online care sa aduca cu adevarat un plus afacerii dvs. si pentru a putea obtine sfaturi si indrumare de la oameni care sunt deja experți in Marketing-ul Online aveti nevoie de un consultant ca Mario Grigorescu. Activeaza cu succes de peste 10 ani in marketingul online si actualmente manageriaza 5 proiecte online de succes.


Ai nevoie de o dovada?

Acceseaza chiar acum pagina de Google și tasteaza urmatorul cuvant cheie: online. Exista peste 146 de milioane de rezultate care apar pentru acest cuvant cheie iar site-ul Agent Promovator detine locul I in Top 10 rezultate in cautarile organice.


Ai nevoie de o parere absolut gratuita de la un specialist in domeniu?
Completeaza formularul de mai jos chiar acum absolut fara nici o obligatie:

=


Author


Avatar

Mario Grigorescu

Mario este Consultant in Marketing Online pentru Afacerile Mici si Mijlocii, cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu. Tocmai a preluat un nou proiect pentru un arhitect din Grecia si manageriaza 5 proiecte online in acest moment si a ajutat peste 50 de Start-Up-uri sa se dezvolte in mediul online. Este extrem de comunicativ, are o experienta dovedita si foarte accesibila pentru orice tip de afacere. In plus, ca experienta, fiind in pas cu tehnologia este fascinat de tehnologia mobila si VR360 iar mai nou este pasionat de SEO :-) Tu poti fi urmatorul client fericit! Contacteaza-l chiar acum!