Internet Marketing, Lead Generation, SOCIAL MEDIA

Top 15 Cele Mai Populare Site-uri si Aplicatii pentru Retele Sociale [August 2017]


Am compilat o lista de top 15 cele mai populare retele de socializare din intreaga lume.
Constatarile se bazeaza pe cele mai recente cercetari initiate in acest domeniu pentru luna august 2017.
Noi site-uri media sociale vin si pleaca, dar acestea au utilizat lista de site-uri de socializare cu date noi pe masura ce acestea deveneau disponibile.
Datele din această lista combina vizitatorii globali cu mass-media sociala. Numarul real de vizitatori lunari este colectat de la diferite site-uri.Site-uri de Top Social Networking


Facebook a crescut cu 60 de milioane de utilizatori activi lunar, de la 1,94 miliarde in martie 2017 la 2,01 miliarde la 30 iunie 2017.
Rata de crestere pare sa continue la 20 de milioane de utilizatori activi pe luna.
Deci, pana la sfarsitul anului ar trebui sa vedem 2.1 miliarde de utilizatori activi lunar pe Facebook. Iata postarea in care Zuckerberg anunta stirea:


zuckerberg-post Top 15 Cele Mai Populare Site-uri si Aplicatii pentru Retele Sociale [August 2017]


Iata si graficul celor mai importante 15 site-uri de socializare din lume. Dupa cum vedeti, Facebook conduce topul cu o marja imensa in fata celor de la Youtube. Apoi, exista o aliniere in clasament cu celebra retea sociala Instagram, aflata actualmente pe locul trei in clasament.


graficul-de-top-al-retelelor-sociale-in-2017 Top 15 Cele Mai Populare Site-uri si Aplicatii pentru Retele Sociale [August 2017]


Instagram anunta recent 700 de milioane de utilizatori in postarea sa pe blog.  1. Twitter si-a actualizat numarul de utilizatori activi pe o perioada lunga de timp, pana la 328 milioane.

  2. VK a atins 95 de milioane de utilizatori activi lunar.

  3. Reddit adauga 16 milioane de utilizatori si afiseaza 250 de milioane de utilizatori pe site.

  4. Meetup a ajuns la 32,3 milioane de utilizatori.Comparatia comparativa a dimensiunilor


Din nou, pe urmatorul grafic puteti vedea cele trei cercuri mari care domina restul. Doar Twitter și Reddit luptand pentru spatiul al patrulea, par sa se apropie de top 3. Cu toate acestea, în Rusia, VK are o influenta uriasa, dominand lumea vorbitorilor de limba rusa, pe masura ce Facebook este la nivel global.


topul-retelelor-sociale Top 15 Cele Mai Populare Site-uri si Aplicatii pentru Retele Sociale [August 2017]Cele mai importante aplicatii pentru retele sociale


Cu popularitatea in crestere a retelelor sociale mobile, am creat, de asemenea, o lista cu cele mai importante 10 aplicatii sociale globale. 
Aceste aplicatii sunt in concurenta acerba cu principalele site-uri sociale deja!


Imaginea urmatoare este putin diferita daca privim numele de marca. WhatsApp si Messenger sunt intr-o cursa apropiata pentru primul loc. 
Dar cele doua aplicatii sociale cele mai populare sunt proprietatea Facebook, astfel incat concurenta sa nu fie la fel de feroce ca si intre companii complet separate. Apoi, exista o multime de aplicatii din Asia si apoi pe locul sase este Instagram, detinut din nou de catre Facebook.


topul-celor-mai-populare-aplicatii-sociale-in-2017 Top 15 Cele Mai Populare Site-uri si Aplicatii pentru Retele Sociale [August 2017]
  1. Facebook Messenger a reusit sa ajunga la o solutie cu celebra aplicatie mobila WhatsApp si acum este legata de 1,2 miliarde utilizatori activi lunar (Facebook Messenger de la 1 miliard). Ambele platforme mobile sunt detinute de Facebook.

  2. Instagram are acum 700 de milioane de utilizatori.


Aplicatiile pentru retele sociale vor creste si mai mult pe masura ce oamenii le vor adopta in viata de zi cu zi. 
Aici am enumerat primele platforme media pentru mediile mobile. Dar aplicatia mobila Facebook va domina această lista cu 1,2 + 1,000 miliarde de utilizatori activi lunar. Pe masura ce adoptarea telefoanelor inteligente continua, cota de utilizare a platformelor de social media pe desktop va scadea an de an.


______________________________ 
Credite foto: Pixabay , Visual Hunt


Author


Avatar

Mario Grigorescu

I'm an Internet Marketing Consultant with over 10 years experience in the online world. I just finished the first beer project in Romania and I've helped more than 20 companies, entrepreneurs of all shapes and sizes to grow their web businesses. I'm straight-talking, I have a proven track record and It's very affordable. I also know a little bit about Wordpress, Mobile Technology and I love SEO :-) Sound good? Make an appointment for a FREE Consultation!