CONTENT MARKETING, COPYWRITING

Ce este articolul de marketing?Articolul de marketing, pe scurt, este termenul utilizat pentru crearea de conținut (articole), cu scopul de a crește un brand sau un serviciu (de marketing), având ca rezultat, în cel mai bun caz, mai multe brand-awareness sau vizitatori pe site. Pare simplu, nu? Conceptual este extrem de simplu. Cu toate acestea, datorită cantității tot mai mari de conținut publicat online, in fiecare zi, este din ce în ce mai greu să iasă în evidență. Motoarele de căutare precum Google doresc să arate utilizatorilor cel mai bun conținut posibil disponibil pentru a obține cel mai “bang pentru investiția dvs. de marketing”, astfel că este esențial să se investească timp și efort în realizarea conținutului.  


Cine crează articolul de marketing?

Există mai multe motive pentru care ai putea dori să obții articole de marketing, astfel că prin intermediul

Agent Promovator poți găsi cei mai buni creatori de articole de marketing de pe piață în acest moment.

Proprietarii de afaceri apreciază articolele de marketing deoarece acestea pot comunica noi anunțuri de produse fără costul ridicat pe care agențiile de PR le taxează. Faceți cunoștință cu Accessorize Romania, o companie celebră de accessorii la nivel internațional care folosește des articolele de marketing în afacerea sa.

Bloggerii iubesc articolele de marketing, deoarece pot publica articole gratuit și pot ajuta astfel la răspândirea conținutului despre propriul lor blog/site. Articolele permit utilizatorilor chiar de a se lega la blog-ul/site-ul lor în articole și în profilul lor. Faceți cunoștință cu Maria Ene care a publicat articole de marketing despre Suplimente Alimentare Premium ajutând la construirea profilului său propriu ca și blogger. Unii dintre noi chiar suntem încântați de prestația blogerilor independenți , deoarece publică de multe ori un alt tip de conținut decât ceilalți. Blogerii independenți de multe ori nu cenzurează postările lor și astfel le permite să construiască propriul profil personal în mediul online. Faceți cunoștință cu Denisa Bârgău, articolul său recent “De ce să nu profiți de ofertele de Black Friday ca să-ți cumperi încălțăminte?” fiind un exemplu pentru tipul de conținut independent pe care blogerii îl creează. Articolul de marketing este un mod fantastic pentru oamenii care fac review-uri la produse sau servicii pentru a se impune pe piața de marketing online. Ați avut o experiență extrem de bună sau rea, folosind un produs sau un serviciu? De ce să nu creezi un articol despre asta ca să știe si alții? Faceți cunoștință cu revista online: Kudika, care a creat un review despre Top 10 Creme Hidratante Kudika a găsit o modalitate foarte bună de a conecta direct atât proprietarul brand-ului cat și clienții săi.

Oamenii de marketing iubesc crearea de conținut, deoarece le permite să obțină o mai mare expunere la brandurile clienților lor, la un cost relativ scăzut. Când au publicat articole, comunicate de presă sau de conținut de știri, ei au posibilitatea de a putea lega Articolele înapoi la brandul clienților lor și să câștige mai mulți clienți potențiali prin BackLink.

Afiliații iubesc articolul de marketing , deoarece le permite să promoveze produse sau servicii fără a avea un site propriu. Acest lucru le permite să testeze mai multe branduri noi, înainte de a investi o mulțime de timp și efort în crearea propriilor lor bloguri. Omul de gaming online  a publicat numeroase articole și link-uri către site-ul său refresh.ro, astfel ca el ar putea, de asemenea, să trimită link-ul direct la comerciant pentru a câștiga un comision.  


Vrei si tu un articol de marketing?

hire me

If you want to do a full audit SEO for FREE, please follow this link: http://agentpromovator.ro/get-a-quote/

 

Author


AvatarAvatar

Mario Grigorescu

If you are interested in improving your small business’s marketing strategy planning, Mario Grigorescu is the small consulting freelancer to look into. Not only do they provide great marketing strategy tools and services, but they will focus on detecting your business goals and increasing the productivity and success for Small Businesses, Entrepreneurs and Non-profits with focus, clarity and soul.