OMUL ZILEI

Cauti un antrenor personal pentru inot in Bucuresti?Cursurile de inot cu antrenor personal sunt recomandate persoanelor ce doresc o asistenta mai buna, explicatii precise si o evolutie rapida in conditii de maxima siguranta.  

Catalin Miron este un Absolvent al facultatii A.N.E.F.S Bucuresti  ( licenta si master) cu specializarea in: Natatie.   

Invitat la Antena 1, Catalin Miron a prezentat motivele pentru care inotul este considerat cel mai sanatos si relaxant sport.

Vezi interviul aici: http://observator.tv/social/inotul-ne-face-mai-sanatosi-177589.html

Actualmente Catalin este antrenor coordonator înot al Clubului Swimming Team 2011, din Bucuresti cu o experienta in domeniul antrenoratului de peste 10 ani, fost multiplu campion national. Pentru el, mediul acvatic este unul benefic organismului datorita preluarii greutatii corpului. Astfel,se reduc riscurile de accidentare la nivelul musculaturii si al articulatiilor.  
           

  Cursuri de inot cu antrenor personal (individual) de inot

Un curs de inot cu antrenor personal pentru inot nu se compara cu nici un antrenament efectuat individual. Ai parte de un partener de antrenament a carui unica misiune este sa te motiveze in atingerea obiectivelor dorite. Indiferent daca doresti sa cresti in masa musculara sau sa slabesti, sa fi o stea pe marginea bazinului sau sa-ti imbunatatesti tehnica procedeelor de inot si sa-ti depasesti timpul scos in ultimul bazin, un antrenor personal te poate ajuta mai mult ca oricine. Poti primi consiliere chiar in cazul unor accidentari suferite in perioada de reabilitare fizica pentru o recuperare mai rapida alaturi de un antrenor experimentat in domeniu sau kinetoterapeut. Achizitionarea abonamentului se face la receptia bazinului de inot.  Puteti opta pentru abonamentele de 8 sedinte sau 12 sedinte, iar programul se stabileste cu antrenorul prin telefon sau la prima sedinta pe care o veti face la inceputul abonamentului. Daca doresti sa apelezi la serviciile unui profesionist, actualmente el se ocupa de initierea in inot pentru copii incepand de la 6 luni si continuand cu adultii pana la cea mai inaintata varsta.   


swimming team

If you want to do a full audit SEO or MARKETING CONSULTATION for FREE, please follow this link: http://agentpromovator.ro/get-a-quote/

Author


AvatarAvatar

Mario Grigorescu

If you are interested in improving your small business’s marketing strategy planning, Mario Grigorescu is the small consulting freelancer to look into. Not only do they provide great marketing strategy tools and services, but they will focus on detecting your business goals and increasing the productivity and success for Small Businesses, Entrepreneurs and Non-profits with focus, clarity and soul.