Local SEO, ONLINE MARKETING, ONLINE STRATEGY, SEO, SEO STRATEGIES

3 sfaturi locale SEO care ofera rezultate in afaceri


Cand vine vorba de marketing-ul afacerii tale online, cautarea este un loc minunat pentru a incepe. De-a lungul anilor, am avut placerea de a lucra cu mai multe intreprinderi locale mici si mijlocii, ajutandu-le sa-si mareasca acoperirea si veniturile prin SEO.


Una dintre cele mai mari obstacole cu care ne confruntam atunci cand lucram cu clientii locali este ca au fost pacaliti in trecut de asa-numitii "experti". Ei si-au investit banii castigati cu greu doar pentru a vedea putine rezultate. Acest lucru a determinat multe firme locale sa creada ca promovarea SEO este o inselatorie sau nu functioneaza.


Scopul meu este de a impartasi cateva sfaturi locale SEO care functioneaza, de fapt - si cum puteti incepe sa le folositi astazi pentru a creste prezenta online a afacerii dvs.


De ce promovarea SEO locala?


Inainte de a intra in subiect, lasa-ma sa expun motivul pentru care trebuie sa investesti în SEO local. Oamenii folosesc motoarele de cautare pentru a gasi companiile locale pe care doresc sa le acceseze online. Nu este doar opinia mea. Cercetarile proprii ale motorului de cautare Google o dovedesc. Iata cateva statistici care fac acest lucru:  • - Patru din cinci consumatori folosesc motoarele de cautare pentru a gasi informatii locale.

  • - Cincizeci la suta dintre consumatorii care au efectuat o cautare locala pe smartphone-ul lor au vizitat un magazin în decurs de o zi, iar 34% care au cautat pe un computer sau o tableta acelasi lucru.

  • Cautarile locale determina mai multe achizitii decat cautarile non-locale. 18% din cautarile locale pe smartphone-uri duc la o achizitie intr-o singura zi, fata de 7% din cautarile non-locale.


Ce inseamna asta pentru afacerea dvs.? Nu numai ca oamenii cauta la nivel local, ci fac actiuni atunci cand o fac! Construirea unei strategii care promoveaza afacerea dvs. la nivel local va face mai mult decat sa creasca traficul site-ului - va conduce la vanzari . 


Deci, hai sa gasim impreuna cateva solutii palpabile pentru afacerea dvs. pentru a va ajuta sa va pozitionati mai bine online si pentru a converti mai multi vizitatori locali in potentiali clienti.


cta-consultation 3 sfaturi locale SEO care ofera rezultate in afaceri


Author


Avatar

Mario Grigorescu

I'm an Internet Marketing Consultant with over 10 years experience in the online world. I just finished the first beer project in Romania and I've helped more than 20 companies, entrepreneurs of all shapes and sizes to grow their web businesses. I'm straight-talking, I have a proven track record and It's very affordable. I also know a little bit about Wordpress, Mobile Technology and I love SEO :-) Sound good? Make an appointment for a FREE Consultation!